1. black friday
  2. Arlo Wire Free Video Doorbell Wit + Chime

Arlo Wire Free Video Doorbell Wit + Chime Black Friday deal

5/5

Arlo Wire Free Video Doorbell Wit + Chime nodig? Check snel of je deze Arlo Wire Free Video Doorbell Wit + Chime voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Arlo Wire Free Video Doorbell Wit + Chime.

Specificaties Arlo Wire Free Video Doorbell Wit + Chime

Merk

Arlo

Fabrikantcode

AVDK2001-100PES

Omschrijving van de Arlo Wire Free Video Doorbell Wit + Chime

Deze set van een Arlo Wire Free Video Doorbell Wit en een Arlo Chime is de perfecte toevoeging aan jouw huisbeveiligingssysteem. Met de slimme deurbel met camera kun je altijd een oogje in het zeil houden bij je voordeur. De deurbel start direct een videogesprek op jouw telefoon zodra er iemand aanbelt. Daarnaast kun je ook de bel horen op de meegeleverde Chime, die luid en duidelijk geluid produceert. Niet alleen kun je communiceren met bezoekers via de app, maar je kunt ook standaard gesproken berichten instellen. Dit is ideaal voor wanneer je even niet in de gelegenheid bent om direct te antwoorden. Bovendien ontvang je meldingen wanneer de deurbel beweging detecteert in de door jou ingestelde activiteitszones. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er rondom je voordeur gebeurt. Deze deurbel werkt op een accu, wat betekent dat je hem overal kunt bevestigen zonder gedoe met kabels. De installatie is daardoor eenvoudig en snel. Bovendien heeft de deurbel een ingebouwde sirene om ongewenste gasten af te schrikken. Om de beelden terug te kunnen kijken, is een cloudabonnement vereist. Gelukkig is het eerste 3 maanden abonnement gratis, zodat je direct kunt genieten van alle functies van deze geweldige Arlo Wire Free Video Doorbell Wit + Chime set.

Pluspunten
  • Dankzij de meegeleverde Arlo Chime mis je nooit meer een bezoeker aan de deur. Je gegevens en beelden worden in de EU opgeslagen, wat goed is voor je privacy. De deurbel werkt op een batterij, dus je hoeft geen kabels te leggen en dat zorgt voor meer installatiegemak.

Minpunten
  • Om deze deurbel te gebruiken, heb je een sterk wifi-signaal bij je voordeur nodig

    .

    Met behulp van een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk bij je deurbel creëren. Om volledig gebruik te kunnen maken van de slimme deurbel, heb je een Arlo Smart-abonnement nodig. De batterij gaat normaal gesproken 3 tot 6 maanden mee bij normaal gebruik, maar als het druk is bij je voordeur, zal de batterijduur korter zijn.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Arlo Wire Free Video Doorbell Wit + Chime

Om te bekijken of je de Arlo Wire Free Video Doorbell Wit + Chime tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Arlo Wire Free Video Doorbell Wit + Chime wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.