1. black friday
  2. Arpe Sears Flameheater RVS 190 cm

Arpe Sears Flameheater RVS 190 cm Black Friday deal

5/5

Arpe Sears Flameheater RVS 190 cm nodig? Check snel of je deze Arpe Sears Flameheater RVS 190 cm voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Arpe Sears Flameheater RVS 190 cm.

Specificaties Arpe Sears Flameheater RVS 190 cm

Merk

Arpe

Fabrikantcode

E15010

Omschrijving van de Arpe Sears Flameheater RVS 190 cm

Geniet nog langer van gezellige avonden op je terras met de Arpe Sears Flameheater RVS 190 cm. Deze terrasverwarmer straalt een aangename warmte uit die je zelf kunt regelen met de variabele gascontrole. Sluit een propaan- of butaangasfles aan op de heater en de vlam kan worden ontstoken. De vlam wordt omringd door een glazen koker, waardoor kinderen er niet met hun handen bij kunnen komen. Dit zorgt niet alleen voor een stabiele vlam, maar voorkomt ook onnodig warmteverlies. Let wel op de hoeveelheid wind in de omgeving, dit kan invloed hebben op de intensiteit van de warmte die de terrasverwarmer afgeeft. Ons advies is om de gas terrasverwarmer altijd buitenshuis en in een open ruimte te gebruiken. Voor het verwarmen van winderige terrassen vanaf 10 vierkante meter heb je minimaal 2 van deze terrasverwarmers nodig. Houd er rekening mee dat een gasfles niet is inbegrepen. Deze gasheater is geschikt voor gasflessen van 5 tot 11 kilogram propaan en butaan. Creëer de perfecte sfeer op je terras met de Arpe Sears Flameheater RVS 190 cm en geniet van gezellige avonden in de buitenlucht.

Pluspunten
  • Met de traploze instelling en een maximaal vermogen van 9500 watt, kun je de warmte-intensiteit aanpassen naar eigen voorkeur. Wanneer de heater omvalt, schakelt de terrasverwarmer automatisch uit dankzij de omvalbeveiliging.

Minpunten
  • De hoeveelheid wind in de omgeving heeft invloed op de warmte-intensiteit van de terrasverwarmer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Arpe Sears Flameheater RVS 190 cm

Om te bekijken of je de Arpe Sears Flameheater RVS 190 cm tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Arpe Sears Flameheater RVS 190 cm wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.