Arpe Sears Flameheater Zwart 190 cm Black Friday deal

5/5

Arpe Sears Flameheater Zwart 190 cm nodig? Check snel of je deze Arpe Sears Flameheater Zwart 190 cm voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Arpe Sears Flameheater Zwart 190 cm.

Specificaties Arpe Sears Flameheater Zwart 190 cm

Merk

Arpe

Fabrikantcode

E15011

Omschrijving van de Arpe Sears Flameheater Zwart 190 cm

De Arpe Sears Flameheater Zwart 190 cm biedt de perfecte ambiance voor gezellige avonden op je terras. Met de variabele gascontrole heb je volledige controle over de warmte die deze heater uitstraalt. Sluit een propaan- of butaangasfles aan op de gasheater en geniet van het knusse vuur. Voor extra veiligheid is de vlam omringd door een glazen koker, waardoor kinderen hun handen er niet tussen kunnen steken. Dit zorgt er ook voor dat de vlam stabiel blijft en er geen warmte verloren gaat. Houd er echter rekening mee dat de intensiteit van de warmte kan worden beïnvloed door de hoeveelheid wind in de omgeving. Onze specialisten raden aan om de gas terrasverwarmer altijd buitenshuis en in een niet-afgesloten ruimte te gebruiken. Voor het verwarmen van terrassen vanaf 10 vierkante meter heb je minimaal 2 van deze terrasverwarmers nodig. Houd er rekening mee dat de gasfles niet wordt meegeleverd, maar de gasheater is geschikt voor 5 tot 11 kilogram propaan en butaan gasflessen. Maak je terras compleet met de Arpe Sears Flameheater Zwart 190 cm en geniet van eindeloze avonden in warmte en stijl.

Pluspunten
  • Met de traploze instelling en een maximaal vermogen van 9500 watt kan je de warmte-intensiteit van de terrasverwarmer aanpassen naar jouw eigen voorkeur. Dankzij de omvalbeveiliging schakelt de terrasverwarmer automatisch uit wanneer deze omvalt. De terrasverwarmer heeft wielen, waardoor je de heater gemakkelijk kan verplaatsen.

Minpunten
  • De hoeveelheid wind in de omgeving beïnvloedt de warmte-intensiteit van de terrasverwarmer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Arpe Sears Flameheater Zwart 190 cm

Om te bekijken of je de Arpe Sears Flameheater Zwart 190 cm tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Arpe Sears Flameheater Zwart 190 cm wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals