1. Beko B3T6924WS SteamCure

Beko B3T6924WS SteamCure Black Friday deal

5/5

Beko B3T6924WS SteamCure nodig? Check snel of je deze Beko B3T6924WS SteamCure voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Beko B3T6924WS SteamCure.

Specificaties Beko B3T6924WS SteamCure

Merk

Beko

Fabrikantcode

7188287690

Omschrijving van de Beko B3T6924WS SteamCure

Met de Beko B3T6924WS SteamCure heb je voldoende ruimte voor al je beddengoed. Deze wasdroger heeft een indrukwekkend vulgewicht van 9 kilogram, waardoor je gemakkelijk je beddengoed of alle handdoeken van de hele week in één keer kunt drogen. Maar dat is niet het enige voordeel van deze warmtepompdroger. Hij is namelijk ook nog eens energiezuinig, met een energieklasse A+++ waarmee je tot wel € 154,- per jaar kunt besparen op je energiekosten. De SteamCure stoomfunctie van deze wasdroger is echt een game changer. Hiermee kun je kleding opfrissen zonder dat er vlekken ontstaan. Dit bespaart je niet alleen tijd, maar ook een hele wasbeurt. Bovendien is het stoomprogramma ook zeer handig voor mensen met allergieën. Sluit eenvoudigweg de meegeleverde condensafvoerslang aan op de afvoer om het vocht af te voeren en je bent klaar om te gaan. Met de Beko B3T6924WS SteamCure wordt het drogen van je was een moeiteloze en efficiënte taak.

Pluspunten
  • Met SteamCure fris je je gedragen kleding snel op met stoom zonder het eerst te wassen. Zeer zuinige warmtepompdroger met energieklasse A+++. Dankzij de ruime trommelinhoud van 9 kilogram droog je meer wasgoed in één keer. Met SteamCure verfris je je gedragen kleding snel met stoom zonder het eerst te wassen. Een zeer energiezuinige warmtepompdroger met energieklasse A+++. Dankzij de grote capaciteit van 9 kilogram droog je meer wasgoed in één keer.

Minpunten
  • Heeft geen zelfreinigende condensator die automatisch tijdens het drogen spoelt. Is met een normale snelheidsklasse niet sneller dan een gemiddelde droger met een vulgewicht van 9 kilogram of meer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Beko B3T6924WS SteamCure

Om te bekijken of je de Beko B3T6924WS SteamCure tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Beko B3T6924WS SteamCure wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals