1. black friday
  2. Beko B3WFU57411W IronFast

Beko B3WFU57411W IronFast Black Friday deal

5/5

Beko B3WFU57411W IronFast nodig? Check snel of je deze Beko B3WFU57411W IronFast voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Beko B3WFU57411W IronFast.

Specificaties Beko B3WFU57411W IronFast

Merk

Beko

Fabrikantcode

7002740019

Omschrijving van de Beko B3WFU57411W IronFast

De Beko B3WFU57411W IronFast is een revolutionaire strijkijzer die kreukels vermindert met behulp van het stoomprogramma SteamTherapy. Met deze functie kun je gemakkelijk je schone shirts uit de kast stomen. Maar dat is niet alles! Deze innovatieve strijkijzer biedt ook de mogelijkheid om je overhemden eerst te wassen en vervolgens te stomen. Kies gewoon voor de 'hemden' optie en voeg na het wasprogramma stoom toe, waardoor je sneller klaar bent met strijken. Deze krachtige strijkijzer heeft een vulgewicht van 7 kilogram, waardoor het perfect is voor kleine ladingen wasgoed. Bovendien is het ook nog eens zeer energiezuinig met energieklasse A. Dankzij de koolborstelloze ProSmart motor kan de strijkijzer ook vlakbij je thuiswerkplek of slaapkamer geplaatst worden, zonder dat je last hebt van lawaai. Met een geluidsniveau van maximaal 72 decibel kun je in alle rust je strijkwerk doen. Maar dat is niet alles! Deze slimme strijkijzer kan ook gekoppeld worden aan je smartphone via HomeWhiz. Hierdoor ontvang je op afstand een melding wanneer je wasgoed schoon is. Zo kun je je tijd optimaal benutten en hoef je niet onnodig te wachten. Kortom, de Beko B3WFU57411W IronFast is de perfecte strijkijzer voor iedereen die efficiënt en snel wil strijken, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Pluspunten
  • Verminder strijken en fris je kleding op met de stoomfunctie van IronFast. Met StainExpert verwijder je de 24 meest voorkomende vlekken, zoals koffie en make-up. Je kunt je wasmachine ook op afstand bedienen met de HomeWhiz-app op je telefoon.

Minpunten
  • Je wast slechts een kleine lading wasgoed met een vulgewicht van 7 kilogram.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Beko B3WFU57411W IronFast

Om te bekijken of je de Beko B3WFU57411W IronFast tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Beko B3WFU57411W IronFast wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.