1. black friday
  2. Beko B3WT59610W IronFast

Beko B3WT59610W IronFast Black Friday deal

5/5

Beko B3WT59610W IronFast nodig? Check snel of je deze Beko B3WT59610W IronFast voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Beko B3WT59610W IronFast.

Specificaties Beko B3WT59610W IronFast

Merk

Beko

Fabrikantcode

7177883300

Omschrijving van de Beko B3WT59610W IronFast

De Beko B3WT59610W IronFast is een innovatieve wasmachine die niet alleen zorgt voor een grondige reiniging van je kleding, maar ook kreukels vermindert met behulp van stoom. Met het SteamTherapy programma kun je snel en efficiënt strijken, waardoor je kostbare tijd bespaart. Dit programma is ideaal voor kleding die na het wassen gekreukt is. Voor het wassen en stomen van shirts en overhemden kun je gebruik maken van het speciale 'hemden' programma. Aan het einde van het wasprogramma voegt de wasmachine stoom toe, waardoor kreukels worden verminderd en je kleding er strak en netjes uitziet. Deze energiezuinige wasmachine heeft een energieklasse A, waardoor je niet alleen milieubewust bezig bent, maar ook bespaart op je energiekosten. Met een vulgewicht van 9 kilogram biedt de Beko B3WT59610W IronFast voldoende ruimte voor een grote lading beddengoed, zodat je niet meerdere wasbeurten hoeft te draaien. Daarnaast biedt de StainExpert functie de mogelijkheid om hardnekkige vlekken te verwijderen. Met deze functie kun je 24 veelvoorkomende vlekken effectief behandelen. Wil je nog meer gebruiksgemak? Koppel de wasmachine eenvoudig met de HomeWhiz app op je telefoon en download extra programma's om aan al je specifieke wasbehoeften te voldoen. Met de Beko B3WT59610W IronFast wasmachine geniet je van uitstekende prestaties, energ.

Pluspunten
  • Verminder het strijkwerk en verfris je kleding met de stoomfunctie van IronFast. Met StainExpert kun je de 24 meest voorkomende vlekken verwijderen, zoals koffie en make-up. Deze wasmachine is zeer zuinig en heeft energieklasse A.

Minpunten
  • Tijdens het centrifugeren maakt de wasmachine veel lawaai met een geluidsniveau van 78 decibel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Beko B3WT59610W IronFast

Om te bekijken of je de Beko B3WT59610W IronFast tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Beko B3WT59610W IronFast wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.