1. black friday
  2. Beko B5DT59442W HomeWhiz - 9/6 kg

Beko B5DT59442W HomeWhiz - 9/6 kg Black Friday deal

5/5

Beko B5DT59442W HomeWhiz - 9/6 kg nodig? Check snel of je deze Beko B5DT59442W HomeWhiz - 9/6 kg voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Beko B5DT59442W HomeWhiz - 9/6 kg.

Specificaties Beko B5DT59442W HomeWhiz - 9/6 kg

Merk

Beko

Fabrikantcode

7178552500

Omschrijving van de Beko B5DT59442W HomeWhiz - 9/6 kg

De Beko B5DT59442W is een innovatieve was-droogcombinatie die jouw waservaring naar een hoger niveau tilt. Met de handige HomeWhiz app kun je jouw smartphone verbinden met deze machine, waardoor je vanaf de bank gemakkelijk het gewenste wasprogramma kunt selecteren. Of je nu katoen, wol of overhemden wilt wassen, met slechts een paar tikken op je telefoon regel je het allemaal. Maar dat is nog niet alles! Met de HomeWhiz app kun je ook extra programma's downloaden voor specifieke kledingstukken en stoffen, zoals lingerie, donkere was of jeans. Zo ben je altijd verzekerd van de beste verzorging voor al jouw kleding. En het beste van alles is dat je op je telefoon kunt zien wanneer jouw wasgoed klaar is. Geen gedoe met steeds naar de machine lopen om te kijken of het al klaar is, maar gewoon gemakkelijk vanaf de bank controleren. Deze was-droogcombinatie biedt voldoende ruimte om 9 kilogram wasgoed te wassen en 6 kilogram te drogen. Wil je snel achter elkaar wassen en drogen? Geen probleem! Met het non-stop programma 'Was & Droog 6+6 kg' kun je direct aan de slag met 6 kilogram kleding. En voor de momenten waarop je haast hebt, kun je de cyclus inkorten met de 'Quick Wash' knop of gebruikmaken van het extra snelle programma voor enkele shirts. Zo bespaar je niet alleen tijd, maar ook energie. Ontdek zelf het gemak en de efficiëntie van de Bek.

Pluspunten
  • Je kunt je was-droogcombinatie bedienen met de HomeWhiz app, zelfs op afstand via je telefoon. Met het Hygiene+ programma kun je allergenen en bacteriën verwijderen, waardoor je extra hygiënisch wast. De duurzame koolborstelloze ProSmart motor slijt minder snel dan een motor met koolborstels.

Minpunten
  • Je meet je wasmiddel en wasverzachter met de hand af, vanwege het ontbreken van AutoDose. Met een maximale droogcapaciteit van 6 kilogram droog je minder natte was in één keer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Beko B5DT59442W HomeWhiz - 9/6 kg

Om te bekijken of je de Beko B5DT59442W HomeWhiz - 9/6 kg tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Beko B5DT59442W HomeWhiz - 9/6 kg wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.