1. Beko B5T682339W IRONfinish

Beko B5T682339W IRONfinish Black Friday deal

5/5

Beko B5T682339W IRONfinish nodig? Check snel of je deze Beko B5T682339W IRONfinish voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Beko B5T682339W IRONfinish.

Specificaties Beko B5T682339W IRONfinish

Merk

Beko

Fabrikantcode

7188237050

Omschrijving van de Beko B5T682339W IRONfinish

Met de Beko B5T682339W IRONfinish warmtepompdroger hoef je je geen zorgen te maken over bergen strijkwerk. Deze droger biedt namelijk het Ready to Wear programma, waarmee je je gedroogde kleding met behulp van stoom gladstrijkt in de trommel. Hierdoor bespaar je kostbare tijd. Of je nu kleine of grote ladingen kleding hebt voor 2 of 3 personen, deze droger kan het allemaal aan dankzij de keuze uit maar liefst 15 programma's. Naast de normale programma's voor bijvoorbeeld katoen, beddengoed of spijkerbroeken, is er ook een verfrissingsprogramma beschikbaar. Met het Steam programma kun je je kleding opfrissen met behulp van stoom. Dit zorgt ervoor dat oude geurtjes uit je gedragen kleding verdwijnen, waardoor je een schoon shirt hebt zonder het te wassen. Daarnaast kun je je kleding extra hygiënisch opfrissen met het Hygiene Refresh programma. Deze wasdroger droogt bovendien zeer energiezuinig dankzij de A++ energieklasse. Met de Beko B5T682339W IRONfinish warmtepompdroger wordt strijken een fluitje van een cent. Dankzij het Ready to Wear programma hoef je niet langer urenlang te strijken nadat je kleding droog is. Je kleding wordt namelijk automatisch gladgestreken in de trommel met behulp van stoom. Dit bespaart je niet alleen tijd, maar ook een hoop gedoe. Of je nu alleen woont of met een partner of huisgenoot, deze droger kan iedere.

Pluspunten
  • Met het Hygiëne Refresh programma verfris je kleding met stoom zonder het te wassen en verwijder je bacteriën en allergenen grondig uit je was. Met het Ready To Wear programma verwijder je na het drogen kreukels uit je kleding met stoom. Je sluit je droger ook aan op de waterafvoer, waardoor je het condensreservoir nooit meer hoeft te legen.

Minpunten
  • Stoot 13% vocht uit en is daarom minder geschikt voor een kleine, niet geventileerde ruimte. De luchtontvochtiger is niet helemaal zelfreinigend, dus onderhoud is nog steeds vereist. (Note: The given sentences are already in Dutch

    .

    I have only edited a minor mistake in the second sentence.).

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Beko B5T682339W IRONfinish

Om te bekijken of je de Beko B5T682339W IRONfinish tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Beko B5T682339W IRONfinish wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals