1. black friday
  2. Beko DCU8235BXT

Beko DCU8235BXT Black Friday deal

5/5

Beko DCU8235BXT nodig? Check snel of je deze Beko DCU8235BXT voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Beko DCU8235BXT.

Specificaties Beko DCU8235BXT

Merk

Beko

Fabrikantcode

7182483310

Omschrijving van de Beko DCU8235BXT

De Beko DCU8235BXT condensdroger is een betrouwbare en efficiënte droger die perfect is voor huishoudens van 2 tot 3 personen. Met een capaciteit van 8 kilo biedt deze droger voldoende ruimte voor zowel kleine als grotere ladingen wasgoed. Dankzij de mogelijkheid tot startuitstel kun je het droogprogramma tot wel 24 uur uitstellen, zodat je je was kunt drogen op het moment dat het jou het beste uitkomt. Deze droger beschikt over 15 verschillende programma's, waardoor je met een gerust hart delicate kledingstukken zoals een nieuw overhemd of een zijden jurk kunt drogen. Daarnaast kun je bij het selecteren van een programma kiezen voor de antikreukfase, die ervoor zorgt dat hardnekkige kreukels worden voorkomen. Hierdoor bespaar je niet alleen tijd, maar ook op strijkwerk. Het vocht dat tijdens het droogproces uit je wasgoed wordt gehaald, wordt opgevangen in een handige condensbak. Deze bak dient regelmatig te worden geleegd om optimale prestaties te garanderen. Wil je liever dat het vocht direct wordt afgevoerd? Dan kun je apart een condensafvoerslang aanschaffen, waarmee je de droger kunt aansluiten op de waterafvoer. Met de Beko DCU8235BXT condensdroger geniet je van droge en kreukvrije kleding, zonder gedoe en met maximale gebruiksvriendelijkheid.

Pluspunten
  • Dankzij de ruime trommelcapaciteit van 8 kilogram kunt u meer wasgoed per keer drogen. Met een bouwkwaliteit in de middenklasse gaat de wasdroger langer mee dan een droger in de basisklasse. De trommel beschermt het wasgoed en vermindert slijtage aan uw kleding.

Minpunten
  • De afvoerslang wordt niet automatisch meegeleverd voor directe afvoer van het condenswater

    .

    Koop deze apart. Het stoot 19% vocht uit en is daarom minder geschikt voor een kleine, niet-geventileerde ruimte.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Beko DCU8235BXT

Om te bekijken of je de Beko DCU8235BXT tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Beko DCU8235BXT wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.