Beko DF7332TX0 Black Friday deal

5/5

Beko DF7332TX0 nodig? Check snel of je deze Beko DF7332TX0 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Beko DF7332TX0.

Specificaties Beko DF7332TX0

Merk

Beko

Fabrikantcode

7188301570

Omschrijving van de Beko DF7332TX0

Met de Beko DF7332TX0 kun je niet alleen spijkerbroeken drogen, maar ook de meest delicate kledingstukken, zoals je favoriete wollen trui. Deze A++ warmtepompdroger past zich aan de hoeveelheid wasgoed in de trommel aan, waardoor je zowel energie als tijd bespaart. Zodra je wasgoed droog is, stopt de droger automatisch. Met een vulgewicht van 7 kilogram heb je voldoende ruimte voor kleine ladingen, wat handig is als je bijvoorbeeld alleen woont. De Beko DF7332TX0 biedt maar liefst 15 programma's waaruit je kunt kiezen, zoals katoen, wol en overhemden. Daarnaast kun je ook zelf bepalen hoe droog je je wasgoed uit de trommel wilt halen, met opties zoals extra droog, kastdroog en strijkdroog. Een extra pluspunt van deze droger is het gebruik van gerecycled plastic in de constructie, dankzij het GreenDry-systeem. Hiermee draag jij je steentje bij aan het milieu, terwijl je geniet van de geweldige prestaties van deze droger.

Pluspunten
  • Je sluit ook de wasdroger aan op de waterafvoer, zodat je het condensreservoir nooit meer hoeft leeg te maken. Een wasdroger van middenklasse bouwkwaliteit gaat langer mee dan een basisklasse droger.

Minpunten
  • Is een droger met snelheidsklasse 'normaal' niet sneller dan een gemiddelde droger met een vulgewicht van 7 kilogram.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Beko DF7332TX0

Om te bekijken of je de Beko DF7332TX0 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Beko DF7332TX0 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals