Beko DH9552TXW Black Friday deal

5/5

Beko DH9552TXW nodig? Check snel of je deze Beko DH9552TXW voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Beko DH9552TXW.

Specificaties Beko DH9552TXW

Merk

Beko

Fabrikantcode

7188287610

Omschrijving van de Beko DH9552TXW

Met de Beko DH9552TXW warmtepompdroger kun je moeiteloos grote hoeveelheden wasgoed energiezuinig drogen. De ruime trommel heeft een droogcapaciteit van 9 kilogram, waardoor al je beddengoed in één keer perfect gedroogd kan worden. Dankzij de energieklasse A+++ bespaar je gemiddeld maar liefst € 154,- per jaar op je energierekening. Deze droger is niet alleen geschikt voor grote ladingen wasgoed, maar ook voor kleine wasjes. De handige OptiSense sensor zorgt ervoor dat je nooit langer droogt dan nodig is en stopt het programma zodra je kleding droog is. Met de keuze uit 15 verschillende programma's, zoals katoen, wol en speciale programma's voor overhemden, kun je altijd het juiste programma selecteren voor je was. Daarnaast is deze droger ook ideaal voor mensen met een gevoelige huid. Het Hygiene+ programma zorgt ervoor dat allergenen worden verwijderd, waardoor je beddengoed extra hygiënisch en allergievrij wordt. Met de Beko DH9552TXW warmtepompdroger geniet je van energiezuinig drogen van zowel grote als kleine ladingen wasgoed, en ben je verzekerd van perfect gedroogde kleding en beddengoed.

Pluspunten
  • Het programma voor hygiënisch drogen verwijdert allergenen uit je wasgoed door het te verwarmen op een hoge temperatuur, waardoor je minder last hebt van jeuk. Een zeer energiezuinige warmtepompdroger met energieklasse A+++. Je kunt ook je wasdroger aansluiten op de waterafvoer, zodat je het condensreservoir nooit meer hoeft leeg te maken.

Minpunten
  • De condensator reinigt zichzelf niet volledig, dus er is onderhoud nodig. Een droger met de snelheidsklasse 'normaal' is niet sneller dan een gemiddelde droger met een vulgewicht van 9 kilogram of meer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Beko DH9552TXW

Om te bekijken of je de Beko DH9552TXW tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Beko DH9552TXW wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals