Beko HTV8716XWST SteamCure - 8/5 kg Black Friday deal

5/5

Beko HTV8716XWST SteamCure - 8/5 kg nodig? Check snel of je deze Beko HTV8716XWST SteamCure - 8/5 kg voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Beko HTV8716XWST SteamCure - 8/5 kg.

Specificaties Beko HTV8716XWST SteamCure - 8/5 kg

Merk

Beko

Fabrikantcode

7178588000

Omschrijving van de Beko HTV8716XWST SteamCure - 8/5 kg

De Beko HTV8716XWST is een superhandige was-droogcombinatie die beschikt over de innovatieve SteamCure technologie. Met deze functie kun je vlekken voorbehandelen en geniet je van kreukvrij wasgoed dankzij de kracht van stoom. Verwijder moeiteloos chocolade- of wijnvlekken uit je favoriete shirt en bespaar kostbare tijd bij het strijken. Daarnaast zorgt de stoomfunctie ervoor dat zelfs babykleertjes en lakens op een hygiënische wijze worden gereinigd. Met een royale trommelcapaciteit van 8 kilogram kun je gemakkelijk beddengoed wassen, bijvoorbeeld met het speciale katoenprogramma. Wil je non-stop wassen en drogen? Vul de trommel dan met 5 kilogram wasgoed en selecteer het 'Was & Droog 5+5 kg' programma. Hiermee kun je in één keer al je wasgoed wassen en drogen, wat zorgt voor extra gemak en tijdsbesparing. Bovendien is er een handige functie waarmee je je kleding kunt opfrissen met warme lucht, waardoor je een volledige wasbeurt kunt overslaan en je kleding langer mooi blijft. Met de Beko HTV8716XWST haal je een veelzijdige en efficiënte was-droogcombinatie in huis. Dankzij de SteamCure technologie, ruime trommelcapaciteit en handige programma's wordt het wassen en drogen van je kleding een fluitje van een cent. Geniet van schone, frisse en.

Pluspunten
  • Met de stoomfunctie van SteamCure kun je vlekken voorbehandelen en heb je minder strijkwerk. De ProSmart motor zonder koolborstels slijt minder snel en gaat langer mee. Dankzij de ruime trommel van 8 kilogram kun je meer wassen in één wasbeurt.

Minpunten
  • Met een maximale droogcapaciteit van 5 kilogram droog je minder natte was tegelijkertijd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Beko HTV8716XWST SteamCure - 8/5 kg

Om te bekijken of je de Beko HTV8716XWST SteamCure - 8/5 kg tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Beko HTV8716XWST SteamCure - 8/5 kg wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals