Beko KC720301BX1 Black Friday deal

5/5

Beko KC720301BX1 nodig? Check snel of je deze Beko KC720301BX1 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Beko KC720301BX1.

Specificaties Beko KC720301BX1

Merk

Beko

Fabrikantcode

7184681350

Omschrijving van de Beko KC720301BX1

De Beko KC720301BX1 is een fantastische condensdroger die perfect is voor mensen die alleen wonen en een kleine hoeveelheid wasgoed hebben. Met een vulgewicht van 7 kilogram kun je in slechts 2 uur tijd een hele trommel drogen. Met deze droger bespaar je niet alleen tijd, maar ook energie. Met de handige draaiknop kun je eenvoudig kiezen uit verschillende programma's, zoals sportkleding, jeans of overhemden. En als je extra droge handdoeken wilt, kun je gewoon de 'extra droog' optie selecteren. Het beste van alles is dat zodra je wasgoed de juiste droogtegraad heeft bereikt, het programma automatisch stopt. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over overdrogen of verspilling van energie. Een ander handig kenmerk van deze droger is de timer. Hiermee kun je zelf de droogtijd instellen op 10, 30 of 60 minuten. Dit geeft je de vrijheid om je droger aan te passen aan je specifieke behoeften. Het vocht dat uit je wasgoed wordt gehaald, wordt opgevangen in het condensreservoir. Het enige waar je rekening mee moet houden, is dat het niet mogelijk is om deze droger aan te sluiten op een waterafvoer. Maar met het handige condensreservoir is dit geen probleem. Al met al is de Beko KC720301BX1 een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar een snelle en efficiënte droger voor een kleine hoeveelheid wasgoed.

Pluspunten
  • Heeft snelheidsklasse 'snel' met een maximale droogtijd van 121 minuten, waardoor je relatief snel droogt. Met een middenklasse bouwkwaliteit gaat de wasdroger langer mee dan een basisklasse droger. Je wasdroger kan niet door kinderen worden aangezet dankzij het kinderslot.

Minpunten
  • Het condenswater kan niet worden afgevoerd via de waterafvoer. Een droger met energieklasse B is veel minder zuinig dan een warmtepompdroger.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Beko KC720301BX1

Om te bekijken of je de Beko KC720301BX1 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Beko KC720301BX1 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals