1. Beko WTV10725XCW1

Beko WTV10725XCW1 Black Friday deal

5/5

Beko WTV10725XCW1 nodig? Check snel of je deze Beko WTV10725XCW1 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Beko WTV10725XCW1.

Specificaties Beko WTV10725XCW1

Merk

Beko

Fabrikantcode

7158144600

Omschrijving van de Beko WTV10725XCW1

Met de Beko WTV10725XCW1 wasmachine kun je op een energiezuinige manier grote hoeveelheden wasgoed wassen. De ruime trommel biedt plaats aan wel 10 kilogram wasgoed, waardoor je in één keer al je verzamelde kleding van de hele week kunt wassen, of een stapel beddengoed en handdoeken. Maar ook als je maar een kleine lading hebt, is dat geen probleem. De beladingssensor past het programma en het verbruik automatisch aan op de hoeveelheid was, zodat je nooit meer verbruikt dan nodig is. Daarnaast is deze wasmachine ook nog eens energiezuinig met een energieklasse B. Dit betekent dat je tot wel €23,- per jaar kunt besparen op je energierekening. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je ook kiezen uit maar liefst 15 verschillende wasprogramma's. Heb je bijvoorbeeld een vervelende vlek op je favoriete shirt? Dan kun je gebruik maken van het speciale StainExpert vlekkenprogramma. Hiermee verdwijnen vlekken zoals bloed, modder, zweet of rode wijn moeiteloos uit je kleding. Met de Beko WTV10725XCW1 wasmachine wordt wassen een fluitje van een cent!

Pluspunten
  • Met StainExpert kunt u de 24 meest voorkomende vlekken verwijderen, zoals koffie en make-up. Een zeer energiezuinige wasmachine met energieklasse B.

Minpunten
  • De SteamCure stoomfunctie ontbreekt, waardoor het niet mogelijk is om extra hygiënisch schoon te wassen met stoom. Zonder AutoDose moet je je wasmiddel en wasverzachter handmatig doseren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Beko WTV10725XCW1

Om te bekijken of je de Beko WTV10725XCW1 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Beko WTV10725XCW1 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals