Beko WTV7742A1 Steamcure Black Friday deal

5/5

Beko WTV7742A1 Steamcure nodig? Check snel of je deze Beko WTV7742A1 Steamcure voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Beko WTV7742A1 Steamcure.

Specificaties Beko WTV7742A1 Steamcure

Merk

Beko

Fabrikantcode

7140441400

Omschrijving van de Beko WTV7742A1 Steamcure

De Beko WTV7742A1 Steamcure is een wasmachine die ontworpen is om stil en efficiënt te werken. Dankzij de koolborstelloze ProSmart inverter motor produceert deze machine slechts een geluidsniveau van maximaal 72 decibel tijdens het centrifugeren. Dit betekent dat je de wasmachine zonder problemen vlak bij je slaapkamer of thuiswerkplek kunt plaatsen, zonder dat het geluid je stoort. Met een vulgewicht van 7 kilogram is deze wasmachine perfect geschikt voor huishoudens van 1 of 2 personen. Je kunt gemakkelijk een week aan wasgoed in één keer wassen. Maar dat is niet alles. De Beko WTV7742A1 Steamcure beschikt ook over de unieke SteamCure functie, waarmee je zelfs de meest hardnekkige vlekken kunt verwijderen. Deze functie behandelt vlekken voor met stoom, waardoor zelfs ketchup- of wijnvlekken beter uit je blouse verdwijnen. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft deze wasmachine ook het handige Xpress programma. Met dit programma kun je in slechts 14 minuten 2 kilogram wasgoed opfrissen. Dus zelfs als je haast hebt en op tijd klaar wilt zijn voor de sportschool, kun je vertrouwen op de Beko WTV7742A1 Steamcure om je was snel en grondig te doen. Kortom, deze wasmachine biedt niet alleen indrukwekkende prestaties, maar is ook stil en gemakkelijk te gebruiken.

Pluspunten
  • Dankzij de ProSmart-motor zonder koolborstels ervaar je minder hinder van trillingen en lawaai. Met StainExpert kan je de 24 meest voorkomende vlekken verwijderen, zoals koffie en make-up. Dankzij de SteamCure-stoomfunctie was je extra hygiënisch schoon.

Minpunten
  • Wassen met energieklasse D is minder energiezuinig dan wassen met energieklasse A.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Beko WTV7742A1 Steamcure

Om te bekijken of je de Beko WTV7742A1 Steamcure tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Beko WTV7742A1 Steamcure wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals