1. black friday
  2. Beko WTV7825XCW1 SteamCure

Beko WTV7825XCW1 SteamCure Black Friday deal

5/5

Beko WTV7825XCW1 SteamCure nodig? Check snel of je deze Beko WTV7825XCW1 SteamCure voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Beko WTV7825XCW1 SteamCure.

Specificaties Beko WTV7825XCW1 SteamCure

Merk

Beko

Fabrikantcode

7145745700

Omschrijving van de Beko WTV7825XCW1 SteamCure

Met de Beko WTV7825XCW1 wasmachine hoef je dankzij de stoomfunctie minder tijd te besteden aan strijken. Deze automaat is voorzien van een speciaal stoomprogramma voor overhemden, waardoor kreukels effectief verminderen. Maar dat is niet alles, deze wasmachine biedt ook het Hygiene+ stoomprogramma voor mensen met allergieën. Dit programma verwijdert bacteriën en allergenen, waardoor je minder last hebt van een gevoelige huid. Met een laadcapaciteit van 7 kilogram is de Beko wasmachine ideaal voor kleine wasjes, bijvoorbeeld als je alleen woont. Daarnaast beschikt deze machine over een Fast+ knop waarmee je het katoenprogramma kunt verkorten als je haast hebt. Na het wassen kun je jouw lakens centrifugeren met maar liefst 1600 toeren, zodat je was zo droog mogelijk uit de trommel komt en het minder lang duurt voordat je was klaar is. Met de Beko WTV7825XCW1 wasmachine ben je verzekerd van efficiëntie en gemak in je dagelijkse wasroutine.

Pluspunten
  • Met de stoomfunctie van SteamCure behandelt u vlekken voor en heeft u minder strijkwerk. Met StainExpert verwijdert u de 24 meest voorkomende vlekken, zoals koffie en make-up. U frist enkele shirts binnen een kwartier op met het Xpress-programma.

Minpunten
  • Door het ontbreken van AutoDose doseer je je wasmiddel en wasverzachter handmatig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Beko WTV7825XCW1 SteamCure

Om te bekijken of je de Beko WTV7825XCW1 SteamCure tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Beko WTV7825XCW1 SteamCure wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.