1. black friday
  2. Beko WTV87112BC1

Beko WTV87112BC1 Black Friday deal

5/5

Beko WTV87112BC1 nodig? Check snel of je deze Beko WTV87112BC1 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Beko WTV87112BC1.

Specificaties Beko WTV87112BC1

Merk

Beko

Fabrikantcode

7149345300

Omschrijving van de Beko WTV87112BC1

Met de Beko WTV87112BC1 was je zowel grote als kleine ladingen was moeiteloos schoon. Deze wasmachine biedt maar liefst 15 verschillende programma's, zodat je altijd de perfecte wascyclus kunt kiezen. Of je nu beddengoed, sportkleding of delicate wollen truien wilt wassen, deze machine kan het allemaal aan. Dankzij de handige Fast+ optie bespaar je kostbare tijd. Met deze functie wordt de programmaduur meer dan gehalveerd, zodat je snel klaar bent met je dagelijkse wasroutine. En als je te maken hebt met hardnekkige vlekken, biedt het StainExpert programma de oplossing. Van chocolade en koffie tot make-upvlekken, deze wasmachine verwijdert ze moeiteloos, zodat je kleding er weer als nieuw uitziet. Niet alleen is de Beko WTV87112BC1 krachtig en effectief, maar hij is ook nog eens verrassend stil. Dankzij de koolborstelloze ProSmart motor kun je de wasmachine zonder problemen in de buurt van je woonkamer plaatsen. Met een maximaal geluidsniveau van slechts 72 decibel hoef je je geen zorgen te maken over storend lawaai. Kortom, deze wasmachine combineert uitstekende prestaties met gebruiksgemak en stille werking, waardoor hij een waardevolle aanvulling is voor elk huishouden.

Pluspunten
  • Dankzij de koolborstelloze ProSmart-motor heb je minder last van trillingen en geluid. Met StainExpert verwijder je de 24 meest voorkomende vlekken, zoals koffie en make-up. Het wast relatief stil met een geluidsniveau van 72 decibel tijdens het centrifugeren.

Minpunten
  • Heeft geen stoomfunctie met SteamCure om extra hygiënisch schoon te wassen met stoom.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Beko WTV87112BC1

Om te bekijken of je de Beko WTV87112BC1 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Beko WTV87112BC1 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.