1. black friday
  2. Beko WTV8716XBWST SteamCure

Beko WTV8716XBWST SteamCure Black Friday deal

5/5

Beko WTV8716XBWST SteamCure nodig? Check snel of je deze Beko WTV8716XBWST SteamCure voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Beko WTV8716XBWST SteamCure.

Specificaties Beko WTV8716XBWST SteamCure

Merk

Beko

Fabrikantcode

7149345500

Omschrijving van de Beko WTV8716XBWST SteamCure

De Beko WTV8716XBWST SteamCure is een innovatieve en geavanceerde wasmachine die perfect past bij jouw moderne levensstijl. Deze wasmachine is niet alleen stil en energiezuinig, maar ook uitgerust met een koolborstelloze ProSmart motor. Hierdoor kun je de wasmachine zelfs tijdens het thuiswerken zonder enige hinder gebruiken. Met zijn energieklasse A bespaar je niet alleen op je energiekosten, maar lever je ook een belangrijke bijdrage aan een duurzamer milieu. Deze veelzijdige wasautomaat biedt maar liefst 15 verschillende wasprogramma's, waardoor zowel grote als kleine wasjes moeiteloos kunnen worden gewassen. Of het nu gaat om beddengoed, overhemden of delicate kledingstukken, je kunt altijd rekenen op een perfect schone was. En als je een hardnekkige vlek op je shirt hebt, kun je deze eenvoudig voorbehandelen met behulp van de SteamCure stoomfunctie. Dit innovatieve systeem zorgt ervoor dat het vuil beter losweekt, waardoor je kleding nog schoner wordt. Maar dat is nog niet alles! Met het speciale StainExpert programma kun je zelfs de meest voorkomende vlekken, zoals koffie, rode wijn en make-up, moeiteloos verwijderen. Dus zelfs na een gezellige borrel met vrienden of een heerlijk diner bij familie, hoef je je geen zorgen te maken over vlekken in je favoriete shirt. En dankzij de handige smartphone-app kun je altijd en overal zien wanneer je was klaar is.

Pluspunten
  • Dankzij de koolborstelloze ProSmart motor ondervind je minder hinder van trillingen en geluid. Met de SteamCure stoomfunctie was je extra hygiënisch schoon. Met StainExpert verwijder je gemakkelijk de 24 meest gangbare vlekken, zoals koffie en make-up.

Minpunten
  • Doordat AutoDose ontbreekt, doseer je je wasmiddel en wasverzachter handmatig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Beko WTV8716XBWST SteamCure

Om te bekijken of je de Beko WTV8716XBWST SteamCure tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Beko WTV8716XBWST SteamCure wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.