Beko WTV8740A1 SteamCure Black Friday deal

5/5

Beko WTV8740A1 SteamCure nodig? Check snel of je deze Beko WTV8740A1 SteamCure voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Beko WTV8740A1 SteamCure.

Specificaties Beko WTV8740A1 SteamCure

Merk

Beko

Fabrikantcode

7178241700

Omschrijving van de Beko WTV8740A1 SteamCure

De Beko WTV8740A1 SteamCure is een revolutionaire wasmachine die zowel kleine als grotere ladingen wasgoed moeiteloos aankan. Met een indrukwekkend vulgewicht van 8 kilogram is deze wasmachine perfect voor gezinnen van 2 tot 3 personen. Maar dat is niet alles, deze prachtige zwarte wasautomaat is niet alleen energiezuinig, maar bespaart ook nog eens gemiddeld tot wel € 165,- op je energierekening gedurende zijn levensduur. Deze wasmachine is niet alleen zuinig, maar ook super stil. Dankzij de koolborstelloze ProSmart motor geniet je van een rustige en vredige omgeving, zelfs als je thuiswerkt of studeert. Maar het is niet alleen stilte waar deze wasmachine in uitblinkt. Met het StainExpert programma kun je zelfs de lastigste vlekken zoals koffie en chocolade moeiteloos verwijderen. En voor de meest hardnekkige vlekken is er de SteamCure stoomfunctie. Deze geweldige functie weekt vuil los met stoom, waardoor je kleding weer stralend schoon wordt.

Pluspunten
  • Dankzij de koolborstelloze ProSmart motor ervaar je minder hinder van trillingen en geluid. Met de SteamCure stoomfunctie was je op extra hygiënische wijze schoon. Met StainExpert verwijder je de 24 meest gangbare vlekken, zoals koffie en make-up.

Minpunten
  • De wasmiddellade reinigt zichzelf niet, dus het vereist onderhoud.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Beko WTV8740A1 SteamCure

Om te bekijken of je de Beko WTV8740A1 SteamCure tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Beko WTV8740A1 SteamCure wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals