1. Beko WTV9725XCW1

Beko WTV9725XCW1 Black Friday deal

5/5

Beko WTV9725XCW1 nodig? Check snel of je deze Beko WTV9725XCW1 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Beko WTV9725XCW1.

Specificaties Beko WTV9725XCW1

Merk

Beko

Fabrikantcode

7158144500

Omschrijving van de Beko WTV9725XCW1

De Beko WTV9725XCW1 is een geweldige wasmachine die perfect is voor grote hoeveelheden wasgoed. Met een vulgewicht van 9 kilogram biedt deze machine voldoende ruimte voor al je beddengoed en kleding. Bovendien is deze wasmachine energiezuinig, waardoor je zowel het milieu als je portemonnee spaart. Een van de meest opvallende eigenschappen van de Beko WTV9725XCW1 is de koolborstelloze ProSmart motor. Deze motor zorgt niet alleen voor een soepele en stille werking van de machine, maar maakt het ook mogelijk om de wasmachine aan te zetten terwijl je thuis aan het werk bent. Geen last meer van vervelend lawaai tijdens het werken! Met de handige draaiknop kun je eenvoudig het gewenste programma selecteren. Of je nu sportkleding, overhemden of donkere shirts wilt wassen, deze wasmachine heeft voor elk type kleding een geschikt programma. En als je per ongeluk een vlek maakt op je favoriete blouse, hoef je je geen zorgen te maken. De Beko WTV9725XCW1 is uitgerust met StainExpert, waarmee je de 24 meest voorkomende vlekken, zoals koffie en make-up, kunt verwijderen. Handig voor diegenen die regelmatig knoeien! Heb je haast en wil je snel klaar zijn met de was? Dan is het Daily Xpress programma ideaal voor jou. Met dit programma kun je een volledige lading wasgoed wassen in slechts 28 minuten. Zo ben je snel klaar.

Pluspunten
  • Met StainExpert kun je de 24 meest voorkomende vlekken, zoals koffie en make-up verwijderen. Een zeer efficiënte wasmachine met energielabel B. Dankzij de ruime trommelcapaciteit van 9 kilogram kun je meer wasgoed in één keer doen.

Minpunten
  • Het heeft geen SteamCure stoomfunctie om het strijkwerk te verminderen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Beko WTV9725XCW1

Om te bekijken of je de Beko WTV9725XCW1 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Beko WTV9725XCW1 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals