Beurer LW230 Wit Black Friday deal

5/5

Beurer LW230 Wit nodig? Check snel of je deze Beurer LW230 Wit voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Beurer LW230 Wit.

Specificaties Beurer LW230 Wit

Merk

Beurer

Fabrikantcode

66049

Omschrijving van de Beurer LW230 Wit

De Beurer LW230 Wit luchtwasser is een innovatief apparaat dat de lucht in ruimtes tot 40 vierkante meter reinigt en bevochtigt. Dit zorgt voor een gezonde en aangename atmosfeer in huis. Het apparaat maakt gebruik van twee roterende schijven die fijnstof uit de lucht verwijderen. Deze revolutionaire technologie werkt op dezelfde manier als regen, dat de lucht buiten schoon houdt. De schijven draaien continu rond in water, waardoor het fijnstof aan het water blijft kleven. Dit zorgt voor een effectieve zuivering van de lucht en bevordert een betere ademhaling. Bij aankoop van de Beurer LW230 Wit luchtwasser ontvang je ook ionen pads van Silvertex. Deze pads voorkomen de groei van bacteriën, schimmels en algen in het waterreservoir, waardoor de lucht die je inademt nog schoner en gezonder is. Een groot voordeel van dit apparaat is dat het geen filters nodig heeft. Dit betekent dat je geen filters hoeft te verwisselen om het apparaat zijn werk te laten doen. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook kosten op de lange termijn. Houd er wel rekening mee dat een luchtbevochtiger enkele dagen nodig heeft om de luchtvochtigheid op peil te krijgen. Hierdoor kan het waterreservoir de eerste dagen sneller leeg raken. Verwen jezelf en je gezin met de Beurer LW230 Wit luchtwasser en geniet van schone, gezonde lucht in huis.

Pluspunten
  • Deze luchtbevochtiger werkt zonder filters, waardoor de onderhoudskosten lager zijn. Je ontvangt een melding wanneer het waterreservoir leeg is, zodat de luchtbevochtiger niet abrupt stopt met werken. Het displaylicht is dimbaar, waardoor je het ook zonder problemen in de slaapkamer kunt gebruiken.

Minpunten
  • Voor het meten van de luchtvochtigheid heb je een aparte hygrometer nodig, aangezien deze bevochtiger dit niet doet.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Beurer LW230 Wit

Om te bekijken of je de Beurer LW230 Wit tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Beurer LW230 Wit wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals