BISSELL 3401N Crosswave X7 Plus Pet Select 3-in-1 vloerreiniger Black Friday deal

5/5

BISSELL 3401N Crosswave X7 Plus Pet Select 3-in-1 vloerreiniger nodig? Check snel of je deze BISSELL 3401N Crosswave X7 Plus Pet Select 3-in-1 vloerreiniger voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de BISSELL 3401N Crosswave X7 Plus Pet Select 3-in-1 vloerreiniger.

Specificaties BISSELL 3401N Crosswave X7 Plus Pet Select 3-in-1 vloerreiniger

Merk

Bissell

Fabrikantcode

3401N

Omschrijving van de BISSELL 3401N Crosswave X7 Plus Pet Select 3-in-1 vloerreiniger

Met de BISSELL 3401N Crosswave X7 Plus Pet Select 3-in-1 vloerreiniger wordt het schoonhouden van je vloer een fluitje van een cent. Deze vloerreiniger is speciaal ontworpen om de modderige pootafdrukken van je geliefde huisdier moeiteloos te verwijderen. Het unieke ontwerp van de vloerreiniger maakt het mogelijk om tegelijkertijd te schrobben en het vuil op te zuigen, waardoor je vloer in een handomdraai weer schoon en fris is. Een van de grootste voordelen van de BISSELL 3401N Crosswave X7 Plus Pet Select 3-in-1 vloerreiniger is het feit dat hij draadloos is. Dit betekent dat je tijdens het schoonmaken niet langer hoeft te worstelen met het wisselen van stopcontacten. Hierdoor bespaar je niet alleen tijd, maar ook de frustratie van het steeds opnieuw aansluiten van de stekker. Daarnaast hoef je met deze innovatieve vloerreiniger niet langer apart te boenen, stofzuigen en dweilen. Dit alles-in-één apparaat combineert al deze functies, waardoor je kostbare tijd bespaart en je vloer er stralend uitziet. De BISSELL 3401N Crosswave X7 Plus Pet Select 3-in-1 vloerreiniger is uitgerust met een handig waterreservoir dat een afscheiding heeft tussen schoon en vies water. Dit zorgt ervoor dat je altijd met schoon water kunt werken en voorkomt dat vuil water op.

Pluspunten
  • Je hebt alle vrijheid van beweging omdat deze vloerreiniger draadloos is. De vloerreiniger zuigt vuil op, dweilt én droogt je vloer, waardoor je veel tijd bespaart. De vuilwatertank heeft een filter voor dierenharen, en er blijven geen haren vastzitten rondom de speciale borstel.

Minpunten
  • The translation in Dutch would be: De batterij heeft een gebruiksduur van 30 minuten en moet daarna weer 4 uur worden opgeladen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de BISSELL 3401N Crosswave X7 Plus Pet Select 3-in-1 vloerreiniger

Om te bekijken of je de BISSELL 3401N Crosswave X7 Plus Pet Select 3-in-1 vloerreiniger tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de BISSELL 3401N Crosswave X7 Plus Pet Select 3-in-1 vloerreiniger wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals