1. BISSELL 3551N Crosswave C3 Select - 3-in-1 vloerreiniger

BISSELL 3551N Crosswave C3 Select - 3-in-1 vloerreiniger Black Friday deal

5/5

BISSELL 3551N Crosswave C3 Select - 3-in-1 vloerreiniger nodig? Check snel of je deze BISSELL 3551N Crosswave C3 Select - 3-in-1 vloerreiniger voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de BISSELL 3551N Crosswave C3 Select - 3-in-1 vloerreiniger.

Specificaties BISSELL 3551N Crosswave C3 Select - 3-in-1 vloerreiniger

Merk

Bissell

Fabrikantcode

3551N

Omschrijving van de BISSELL 3551N Crosswave C3 Select - 3-in-1 vloerreiniger

Met de BISSELL 3551N Crosswave C3 Select - 3-in-1 vloerreiniger hoef je je geen zorgen meer te maken over vuil op je vloer. Deze innovatieve reiniger zuigt niet alleen vuil op, maar dweilt en boent ook je vloer. Hierdoor bespaar je kostbare tijd, omdat je niet langer met doekjes in de weer hoeft te zijn. Bovendien is deze vloerreiniger perfect voor het opruimen van ongelukjes met eten of drinken. De BISSELL 3551N Crosswave C3 Select is uitgerust met een reservoir voor vuil water, waardoor je kunt voorkomen dat je vuil verspreidt tijdens het schoonmaken. Zelfs tapijten zijn geen probleem voor deze handige schoonmaakhulp, dankzij de speciale vloerkleedmodus. Je kunt de vloerreiniger eenvoudig bedienen via de ergonomische handgreep, die perfect in de hand ligt tijdens het schoonmaken. Na gebruik kun je de vloerreiniger gemakkelijk in de houder plaatsen. Deze handige houder reinigt niet alleen de borstel, maar laadt ook de vloerreiniger weer op voor het volgende schoonmaakrondje. Met de BISSELL 3551N Crosswave C3 Select - 3-in-1 vloerreiniger wordt schoonmaken een fluitje van een cent en geniet je altijd van een schone en frisse vloer in je huis.

Pluspunten
  • De vloerreiniger zuigt vuil op, dweilt én droogt je vloer, waardoor je veel tijd bespaart. Het waterreservoir heeft een aparte compartiment voor schoon en vuil water, dus je maakt niet schoon met vuil water. Na gebruik plaats je de vloerreiniger in de houder

    .

    Deze reinigt de borstel, zodat hij netjes klaar staat voor de volgende schoonmaakklus.

Minpunten
  • Deze vloerreiniger heeft geen draadloze functie, je hebt dus altijd een stopcontact nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de BISSELL 3551N Crosswave C3 Select - 3-in-1 vloerreiniger

Om te bekijken of je de BISSELL 3551N Crosswave C3 Select - 3-in-1 vloerreiniger tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de BISSELL 3551N Crosswave C3 Select - 3-in-1 vloerreiniger wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals