1. black friday
  2. BLACK+DECKER 13-in-1 Steam-mop met SteaMitt

BLACK+DECKER 13-in-1 Steam-mop met SteaMitt Black Friday deal

5/5

BLACK+DECKER 13-in-1 Steam-mop met SteaMitt nodig? Check snel of je deze BLACK+DECKER 13-in-1 Steam-mop met SteaMitt voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de BLACK+DECKER 13-in-1 Steam-mop met SteaMitt.

Specificaties BLACK+DECKER 13-in-1 Steam-mop met SteaMitt

Merk

BLACK+DECKER

Fabrikantcode

BHSM168DSM-QS

Omschrijving van de BLACK+DECKER 13-in-1 Steam-mop met SteaMitt

Maak kennis met de veelzijdige BLACK+DECKER 13-in-1 Steam-mop met SteaMitt, de ideale schoonmaakhulp voor allerlei oppervlakken en ruimtes. Deze stoomreiniger gaat verder dan alleen het reinigen van vloeren; je kunt er ook de badkamer mee schoonmaken en ramen mee laten stralen. De SteaMitt, die in de vorm van een handschoen komt, zorgt ervoor dat je zelfs een stoomreiniger bij de hand hebt. En met de meegeleverde textieldoek kun je zelfs je bank weer fris laten ruiken. Het gebruiksgemak van de BLACK+DECKER 13-in-1 Steam-mop met SteaMitt is ongeëvenaard. Binnen slechts 15 seconden is de stoomreiniger klaar voor gebruik. Je hoeft alleen maar de juiste ondergrond in te stellen en de stoommop doet de rest. Het is zo eenvoudig. Bovendien doodt deze stoomreiniger 99,9% van de bacteriën, ziektekiemen en stofmijten, zonder het gebruik van chemische middelen. Met de 4 verschillende doeken die je bij deze stoomreiniger krijgt, kun je na gebruik eenvoudig de doeken in de wasmachine wassen. Zo blijft jouw BLACK+DECKER 13-in-1 Steam-mop met SteaMitt altijd klaar voor de volgende schoonmaakklus.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde hulpstukken is deze stoomreiniger geschikt voor meer dan alleen het schoonmaken van de vloer. De stoomreiniger wordt geleverd met een stoomhandschoen. Je kunt de stoomkracht eenvoudig aanpassen aan de schoonmaaktaak die je uitvoert.

Minpunten
  • Er past slechts 0,5 liter in het waterreservoir, dus je zult het vaker moeten bijvullen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de BLACK+DECKER 13-in-1 Steam-mop met SteaMitt

Om te bekijken of je de BLACK+DECKER 13-in-1 Steam-mop met SteaMitt tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de BLACK+DECKER 13-in-1 Steam-mop met SteaMitt wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.