BLACK+DECKER 1500W Steam-mop 10 accessoires Black Friday deal

5/5

BLACK+DECKER 1500W Steam-mop 10 accessoires nodig? Check snel of je deze BLACK+DECKER 1500W Steam-mop 10 accessoires voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de BLACK+DECKER 1500W Steam-mop 10 accessoires.

Specificaties BLACK+DECKER 1500W Steam-mop 10 accessoires

Merk

BLACK+DECKER

Fabrikantcode

BHSM15FX10-QS

Omschrijving van de BLACK+DECKER 1500W Steam-mop 10 accessoires

Met de BLACK+DECKER 1500W Steam-mop 10 accessoires ben je een ware alleskunner op het gebied van vloerreiniging. Deze stoomreiniger wordt geleverd met maar liefst 10 verschillende accessoires, zodat je hem niet alleen kunt gebruiken voor het reinigen van je vloer, maar ook voor diverse andere klussen. Met deze veelzijdige stoomreiniger kun je niet alleen je vloer grondig reinigen, maar ook je kleding, barbecue en ramen een frisse opknapbeurt geven. De BLACK+DECKER 1500W Steam-mop is binnen slechts 30 seconden opgewarmd en klaar voor gebruik. Je kunt eenvoudig de gewenste stoomstand selecteren met behulp van de handgreep. Zodra het waterreservoir leeg is, kun je deze tijdens het stomen gewoon bijvullen zonder de stoomreiniger uit te schakelen. Daarnaast is het mogelijk om met het handige kledingstomer opzetstuk ook je kleding te stomen, waardoor je favoriete jurk of zelfs je gordijnen weer kreukvrij worden. Met de BLACK+DECKER 1500W Steam-mop 10 accessoires heb je alles in huis om grondig schoon te maken. Of het nu gaat om je vloer, kleding, barbecue of ramen, deze stoomreiniger staat voor je klaar. Dankzij de handige bediening en de mogelijkheid om het waterreservoir bij te vullen tijdens het gebruik, is dit een zeer gebruiksvriendelijk apparaat. Maak je huis weer stralend schoon met deze veelzijdige stoomrein.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde accessoires kan je deze stoomreiniger voor meer dan alleen de vloerreiniging gebruiken. Je kan eenvoudig de stoomkracht aanpassen aan de schoonmaaktaak die je uitvoert. Met een gewicht van 1,8 kilogram is de stoomreiniger gemakkelijk mee te nemen door het hele huis.

Minpunten
  • In het waterreservoir past slechts 0,5 liter, dus zul je vaker moeten bijvullen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de BLACK+DECKER 1500W Steam-mop 10 accessoires

Om te bekijken of je de BLACK+DECKER 1500W Steam-mop 10 accessoires tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de BLACK+DECKER 1500W Steam-mop 10 accessoires wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals