1. black friday
  2. BLACK+DECKER 1600W Steam-mop 15 accessoires

BLACK+DECKER 1600W Steam-mop 15 accessoires Black Friday deal

5/5

BLACK+DECKER 1600W Steam-mop 15 accessoires nodig? Check snel of je deze BLACK+DECKER 1600W Steam-mop 15 accessoires voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de BLACK+DECKER 1600W Steam-mop 15 accessoires.

Specificaties BLACK+DECKER 1600W Steam-mop 15 accessoires

Merk

BLACK+DECKER

Fabrikantcode

BHSM1615DSG-QS

Omschrijving van de BLACK+DECKER 1600W Steam-mop 15 accessoires

Met de BLACK+DECKER 1600W Steam-mop met 15 accessoires haal je een veelzijdige stoomreiniger in huis. Deze stoommop is ideaal voor het schoonmaken van diverse harde vloersoorten, zoals keramische tegels en betonvloeren. Daarnaast kun je hem ook gebruiken in de keuken, badkamer en zelfs voor het reinigen van ruiten. Met het Autoselect systeem komt automatisch de juiste hoeveelheid stoom vrij, zodat je je volledig kunt focussen op het schoonmaken. Bij deze stoomreiniger ontvang je ook een speciale deltavoet, waarmee je zelfs de moeilijk bereikbare hoeken gemakkelijk kunt reinigen. Daarnaast is er ook een handige SteaMitt stoomhandschoen inbegrepen, perfect voor het reinigen van kleinere oppervlakken. Een geweldige eigenschap van deze stoomreiniger is dat hij 99,9 procent van de bacteriën, ziektekiemen en stofmijten doodt, zonder dat je hier chemische middelen voor hoeft te gebruiken. Ook handig om te weten is dat er maar liefst 7 verschillende schoonmaakdoeken zijn inbegrepen, die je eenvoudig kunt schoonmaken in de wasmachine. Met de BLACK+DECKER 1600W Steam-mop met 15 accessoires haal je dus niet alleen een krachtige stoomreiniger in huis, maar ook een complete set om al je schoonmaakklussen aan te pakken. Laat de stoom zijn werk doen en geniet van een hygiënisch schone.

Pluspunten
  • Met behulp van de bijgeleverde accessoires kun je deze stoomreiniger gebruiken voor meer dan alleen het schoonmaken van de vloer. Je kunt eenvoudig de stoomkracht aanpassen aan de schoonmaakklus die je aan het doen bent. Bij de stoomreiniger wordt ook een stoomhandschoen geleverd.

Minpunten
  • In het waterreservoir kan slechts 0,5 liter, je zult dus regelmatig moeten bijvullen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de BLACK+DECKER 1600W Steam-mop 15 accessoires

Om te bekijken of je de BLACK+DECKER 1600W Steam-mop 15 accessoires tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de BLACK+DECKER 1600W Steam-mop 15 accessoires wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.