1. BLACK+DECKER 1600W Steam-mop 8 accessoires

BLACK+DECKER 1600W Steam-mop 8 accessoires Black Friday deal

5/5

BLACK+DECKER 1600W Steam-mop 8 accessoires nodig? Check snel of je deze BLACK+DECKER 1600W Steam-mop 8 accessoires voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de BLACK+DECKER 1600W Steam-mop 8 accessoires.

Specificaties BLACK+DECKER 1600W Steam-mop 8 accessoires

Merk

BLACK+DECKER

Fabrikantcode

BHSM168D-QS

Omschrijving van de BLACK+DECKER 1600W Steam-mop 8 accessoires

De BLACK+DECKER 1600W Steam-mop met 8 accessoires is een geweldige toevoeging aan jouw schoonmaakroutine. Deze stoommop is speciaal ontworpen om verschillende soorten harde vloeren, zoals keramische tegels, betonvloeren en vinyl vloeren, grondig schoon te maken. Met de handige AutoSelect techniek hoef je alleen maar het vloertype te kiezen en de stoommop zorgt automatisch voor de juiste hoeveelheid stoom. Het schoonmaken van moeilijk bereikbare plekken is geen enkel probleem dankzij de deltavoet. Maar dat is nog niet alles! Deze stoommop is ook perfect voor het verwijderen van vlekken op tapijten. Met een snelle opwarmtijd van slechts 15 seconden ben je in een mum van tijd klaar om die vervelende vlekken aan te pakken. En als je de badkamer of gootsteen wilt schoonmaken, dan komt de ingebouwde handstomer goed van pas. Geen gedoe meer met verschillende schoonmaakapparaten, want deze stoommop kan het allemaal aan. En het beste van alles? Na gebruik kun je de meegeleverde doeken eenvoudig in de wasmachine reinigen, zodat ze weer klaar zijn voor de volgende schoonmaakklus. Met de BLACK+DECKER 1600W Steam-mop met 8 accessoires wordt schoonmaken een eitje!

Pluspunten
 • 1

  .

  Je kunt eenvoudig de hoeveelheid stoom aanpassen aan de schoonmaakklus die je uitvoert. 2

  .

  Je kunt de stoomreiniger ook gebruiken om tapijt of vloerkleden te reinigen. 3

  .

  De stoomreiniger is voorzien van een ingebouwde handstomer.

Minpunten
 • In de waterbak past slechts 0,5 liter, dus moet je hem vaker bijvullen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de BLACK+DECKER 1600W Steam-mop 8 accessoires

Om te bekijken of je de BLACK+DECKER 1600W Steam-mop 8 accessoires tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de BLACK+DECKER 1600W Steam-mop 8 accessoires wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals