1. BLACK+DECKER 17-in-1 Steam-mop met SteaMitt & SteamBurst

BLACK+DECKER 17-in-1 Steam-mop met SteaMitt & SteamBurst Black Friday deal

5/5

BLACK+DECKER 17-in-1 Steam-mop met SteaMitt & SteamBurst nodig? Check snel of je deze BLACK+DECKER 17-in-1 Steam-mop met SteaMitt & SteamBurst voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de BLACK+DECKER 17-in-1 Steam-mop met SteaMitt & SteamBurst.

Specificaties BLACK+DECKER 17-in-1 Steam-mop met SteaMitt & SteamBurst

Merk

BLACK+DECKER

Fabrikantcode

FSMH1321JMD-QS

Omschrijving van de BLACK+DECKER 17-in-1 Steam-mop met SteaMitt & SteamBurst

Met de BLACK+DECKER 17-in-1 Steam-mop met SteaMitt & SteamBurst haal je een buitengewoon veelzijdige stoomreiniger in huis. Naast het grondig reinigen van harde vloeren en grote oppervlakken, biedt deze 17-in-1 stoomreiniger een scala aan functies. Met de flexibele slang, diverse opzetstukken en de handstoomreiniger kun je zelfs de moeilijkst bereikbare plekjes aanpakken. Bovendien kun je met het speciale opzetstuk voor textiel zelfs meubels en kleding een opfrisbeurt geven. Daarnaast is het onderhoud van de stoomreiniger ook nog eens eenvoudig. De stoomboiler beschikt over een zelfreinigingssysteem voor kalkaanslag en de meegeleverde stoomdoeken kunnen gewoon in de wasmachine worden gereinigd. Het is belangrijk om op te merken dat de stoomreiniger bij levering mogelijk nat kan zijn aan de binnenkant, dit komt door een waterdichtheidstest in de fabriek. Met de BLACK+DECKER 17-in-1 Steam-mop met SteaMitt & SteamBurst haal je een krachtige en veelzijdige stoomreiniger in huis waarmee je een breed scala aan schoonmaakklussen kunt aanpakken. Van vloeren tot meubels en kleding, deze stoomreiniger biedt alles wat je nodig hebt voor een grondige en hygiënische reiniging.

Pluspunten
  • Je kunt ook oppervlakken in je badkamer en keuken schoonmaken dankzij de meegeleverde handstomer. Met behulp van het speciale opzetstuk kun je de stoomreiniger ook gebruiken om kleding op te frissen en te ontkreuken. Binnen slechts 15 seconden is de stoomreiniger opgewarmd.

Minpunten
  • In het waterreservoir past slechts 500 milliliter, waardoor je het vaker moet bijvullen. Vanwege het gewicht van ruim 5 kilogram is het minder eenvoudig om deze stoomreiniger de trap op te tillen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de BLACK+DECKER 17-in-1 Steam-mop met SteaMitt & SteamBurst

Om te bekijken of je de BLACK+DECKER 17-in-1 Steam-mop met SteaMitt & SteamBurst tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de BLACK+DECKER 17-in-1 Steam-mop met SteaMitt & SteamBurst wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals