1. BLACK+DECKER BHFEV182CP-QW

BLACK+DECKER BHFEV182CP-QW Black Friday deal

5/5

BLACK+DECKER BHFEV182CP-QW nodig? Check snel of je deze BLACK+DECKER BHFEV182CP-QW voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de BLACK+DECKER BHFEV182CP-QW.

Specificaties BLACK+DECKER BHFEV182CP-QW

Merk

BLACK+DECKER

Fabrikantcode

BHFEV182CP-QW

Omschrijving van de BLACK+DECKER BHFEV182CP-QW

De BLACK+DECKER BHFEV182CP-QW is een handige en eenvoudig te gebruiken steelstofzuiger die perfect is voor al je schoonmaakklussen in huis. Met een volle accu kun je tot wel 58 minuten onafgebroken stofzuigen, waardoor je moeiteloos de hele benedenverdieping kunt schoonmaken. Wat deze stofzuiger echt onderscheidt, is de handige verlichting op de zuigmond. Dit maakt het veel gemakkelijker om te zien waar het vuil precies ligt, vooral op donkere plekken zoals onder de bank of het bed. Daarnaast is het ook mogelijk om de steel van de stofzuiger te verwijderen en deze te gebruiken als kruimelzuiger. Ideaal voor het snel en efficiënt schoonmaken van traptreden of het verwijderen van chipskruimels van de bank. Bovendien wordt de BLACK+DECKER BHFEV182CP-QW geleverd met een ruwe meubelborstel, waardoor het opzuigen van haren van bijvoorbeeld huisdieren een fluitje van een cent is. Zo kun je met gemak de haren van Vlekje, de speelse lapjeskat, opzuigen zonder gedoe. Kortom, met deze veelzijdige en krachtige steelstofzuiger wordt schoonmaken een stuk eenvoudiger en efficiënter.

Pluspunten
  • Met een opgeladen accu kan je bijna 60 minuten stofzuigen als kruimelzuiger, 45 minuten met gemotoriseerde opzetstukken en 15 minuten op de turbostand. De batterij-indicator laat precies zien hoelang je nog kan stofzuigen. De LED-verlichting op de zuigmond zorgt voor beter zicht op donkere plekken, zoals onder het bed of de bank.

Minpunten
  • Deze steelstofzuiger maakt veel lawaai met een geluidsniveau van 80 decibel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de BLACK+DECKER BHFEV182CP-QW

Om te bekijken of je de BLACK+DECKER BHFEV182CP-QW tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de BLACK+DECKER BHFEV182CP-QW wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals