BLACK+DECKER FSM1630 Black Friday deal

5/5

BLACK+DECKER FSM1630 nodig? Check snel of je deze BLACK+DECKER FSM1630 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de BLACK+DECKER FSM1630.

Specificaties BLACK+DECKER FSM1630

Merk

BLACK+DECKER

Fabrikantcode

FSM1630-QS

Omschrijving van de BLACK+DECKER FSM1630

Voor een grondige en effectieve reiniging van je vloer is er geen betere keuze dan de BLACK+DECKER FSM1630 stoommop. Met deze stoommop kun je 99,9 procent van de bacteriën op je vloer doden, en dat zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën. Met slechts één druk op de knop kun je het juiste type vloer selecteren, waarna de stoommop automatisch de juiste hoeveelheid stoom afgeeft. Hierdoor kun je de stoommop zelfs veilig gebruiken op gesloten parketvloeren. De FSM1630 heeft een ruim waterreservoir van 500 milliliter, dat binnen slechts 15 seconden opwarmt. Zo kun je vrijwel direct beginnen met je schoonmaakklus. En als je een hardnekkige vlek tegenkomt die moeilijk te verwijderen is, kun je eenvoudig de extra stoomstoot inschakelen om het vuil te verwijderen. De microvezeldoeken die worden meegeleverd, nemen al het vuil op en zijn bovendien wasbaar in de wasmachine. Let op: bij levering kan de stoomreiniger mogelijk nat zijn van binnen, dit komt doordat deze in de fabriek getest wordt op waterdichtheid. Met de BLACK+DECKER FSM1630 stoommop kun je dus op een efficiënte en milieuvriendelijke manier je vloeren schoonmaken.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde driehoekige stoomvoet kom je ook gemakkelijk in de hoeken. Je kunt de stoomkracht eenvoudig aanpassen aan de schoonmaakklus die je doet. Dankzij het gewicht van 2,9 kilogram kun je de stoomreiniger probleemloos door het hele huis dragen.

Minpunten
  • In de waterbak past slechts 500 milliliter, dus je zult vaker moeten bijvullen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de BLACK+DECKER FSM1630

Om te bekijken of je de BLACK+DECKER FSM1630 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de BLACK+DECKER FSM1630 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals