Blink Indoor ip-camera 3-Pack Black Friday deal

5/5

Blink Indoor ip-camera 3-Pack nodig? Check snel of je deze Blink Indoor ip-camera 3-Pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Blink Indoor ip-camera 3-Pack.

Specificaties Blink Indoor ip-camera 3-Pack

Merk

Blink

Fabrikantcode

B07X6BJPH3

Omschrijving van de Blink Indoor ip-camera 3-Pack

Beveilig jouw huis in haarscherpe full hd beelden met het Blink Indoor ip-camera 3-Pack. Met deze camera's herken je duidelijk wie er in beeld is, waardoor je altijd op de hoogte bent van wat er zich binnen afspeelt. Of je nu onderweg bent of gewoon even de deur uit bent, met de Blink app kun je de hele dag zien en horen wat er thuis gebeurt. Zo kun je zelfs je trouwe viervoeter in de gaten houden terwijl je weg bent. Dankzij de meldingen van de app hoef je niet constant op de camera te letten. Zodra de camera beweging detecteert, krijg je vanzelf een melding op je telefoon. Zelfs in het donker kun je nog steeds alles perfect waarnemen dankzij de ingebouwde infraroodverlichting. En het beste van alles? De Blink camera's werken op batterijen die tot wel 2 jaar meegaan. Zo hoef je je geen zorgen te maken over constant opladen of het vervangen van batterijen. Wil je de beelden opslaan en later terugkijken? Dan kun je ervoor kiezen om gebruik te maken van de app voor slechts € 10,- euro per maand. Of je kunt ervoor kiezen om de beelden intern op te slaan met behulp van de sync module 2 en een aparte usb-stick (niet meegeleverd). Met een usb-stick kun je tot wel 40 uur aan full hd opnames opslaan. Zo kun je altijd op je gemak de beelden bekijken wanneer het jou uitkomt. Met het Blink Indoor ip-camera 3-Pack ben jij verzekerd van optimale beveiliging en.

Pluspunten
  • Door de Full HD-resolutie is het beeld scherper dan het beeld van vergelijkbare camera's. Met de ingebouwde microfoon kun je op afstand horen wat er gaande is. Via de luidsprekers kun je op afstand met personen of dieren in je huis praten.

Minpunten
  • Voor het opslaan van beelden is een maandelijks abonnement van € 10,- nodig. Op de locatie waar de camera staat of hangt, is een sterk internet vereist.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Blink Indoor ip-camera 3-Pack

Om te bekijken of je de Blink Indoor ip-camera 3-Pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Blink Indoor ip-camera 3-Pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals