1. black friday
  2. Blink Indoor ip-camera Duo Pack

Blink Indoor ip-camera Duo Pack Black Friday deal

5/5

Blink Indoor ip-camera Duo Pack nodig? Check snel of je deze Blink Indoor ip-camera Duo Pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Blink Indoor ip-camera Duo Pack.

Specificaties Blink Indoor ip-camera Duo Pack

Merk

Blink

Fabrikantcode

B07X13NV6B

Omschrijving van de Blink Indoor ip-camera Duo Pack

Beveilig je huis in full hd met het Blink Indoor ip-camera Duo Pack. Deze slimme camera's zorgen voor haarscherpe beelden, waardoor je altijd duidelijk kunt zien wie er in beeld is. Met de handige Blink app kun je de hele dag door zien en horen wat er zich binnen afspeelt. Zelfs als je niet thuis bent, kun je je geliefde huisdier in de gaten houden en ervoor zorgen dat hij zich veilig en comfortabel voelt. Dankzij de geavanceerde bewegingssensor krijg je automatisch een melding op je smartphone of tablet wanneer de camera beweging detecteert. Op deze manier hoef je niet constant naar de camera te kijken en kun je gerust andere dingen doen. Zelfs in het donker kun je nog steeds alles goed zien, dankzij de handige infraroodverlichting. Wat dit Blink Indoor ip-camera Duo Pack extra bijzonder maakt, is dat de camera's werken op batterijen die maar liefst tot 2 jaar meegaan. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over kabels en stopcontacten. Daarnaast kun je ervoor kiezen om de beelden op te slaan en terug te kijken via de app voor slechts € 10,- euro per maand. Wil je liever de beelden intern opslaan? Dan kun je gebruik maken van de sync module 2 en een usb-stick (niet meegeleverd). Op een usb-stick kun je tot wel 40 uur aan full hd clips opslaan, zodat je altijd toegang hebt tot belangrijke beelden.

Pluspunten
  • Het beeld is scherper dan het beeld van vergelijkbare camera's dankzij de full hd resolutie. Op afstand hoor je wat er gebeurt met de ingebouwde microfoon. Je kunt op afstand praten met personen of dieren in je huis via de luidsprekers.

Minpunten
  • Voor het opslaan van beelden is er een abonnement van € 10,- per maand nodig. Er is een sterke internetverbinding nodig op de locatie waar de camera zich bevindt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Blink Indoor ip-camera Duo Pack

Om te bekijken of je de Blink Indoor ip-camera Duo Pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Blink Indoor ip-camera Duo Pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.