Blink Mini Indoor ip-camera Wit Black Friday deal

5/5

Blink Mini Indoor ip-camera Wit nodig? Check snel of je deze Blink Mini Indoor ip-camera Wit voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Blink Mini Indoor ip-camera Wit.

Specificaties Blink Mini Indoor ip-camera Wit

Merk

Blink

Fabrikantcode

B07X37DT9M

Omschrijving van de Blink Mini Indoor ip-camera Wit

Beveilig je huis met de Blink Mini Indoor ip-camera Wit en geniet van Full HD beelden die je een duidelijk zicht geven op alles wat er gebeurt. Of je nu thuis bent of onderweg, met deze camera houd je gemakkelijk een oogje in het zeil. Dankzij de Blink app kun je de hele dag door live meekijken en luisteren naar wat er zich in huis afspeelt. Deze compacte en discrete ip-camera is perfect voor het observeren van je huisdieren. Terwijl jij de deur uit bent, kun je via de app je trouwe viervoeter in de gaten houden. Bovendien hoef je niet constant naar de camera te kijken, want zodra er beweging wordt gedetecteerd, ontvang je automatisch een melding op je smartphone. Zelfs in het donker biedt de infraroodverlichting een helder zicht, zodat je altijd op de hoogte blijft van wat er zich afspeelt. De Blink Mini werkt uitsluitend met een stroomaansluiting, dus zorg ervoor dat er een stopcontact in de buurt is. De meegeleverde kabel heeft een lengte van 2 meter, zodat je flexibel bent bij het plaatsen van de camera. Bovendien kun je de opgenomen beelden opslaan en later terugkijken via de app, tegen een maandelijkse vergoeding van slechts € 3,-. Bescherm je huis en geniet van gemoedsrust met de Blink Mini Indoor ip-camera Wit.

Pluspunten
  • Dankzij de full hd resolutie is het beeld van deze camera scherper dan dat van vergelijkbare camera's. Met de ingebouwde microfoon kun je vanaf een afstand horen wat er gebeurt. Via de luidsprekers kun je vanaf een afstand met personen of dieren in je huis praten.

Minpunten
  • Voor het opslaan van beelden heb je een abonnement van € 3,- per maand nodig. Op de locatie waar de camera staat of hangt, heb je krachtig internet nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Blink Mini Indoor ip-camera Wit

Om te bekijken of je de Blink Mini Indoor ip-camera Wit tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Blink Mini Indoor ip-camera Wit wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals