1. black friday
  2. Blink Mini Indoor ip-camera Wit Duo Pack

Blink Mini Indoor ip-camera Wit Duo Pack Black Friday deal

5/5

Blink Mini Indoor ip-camera Wit Duo Pack nodig? Check snel of je deze Blink Mini Indoor ip-camera Wit Duo Pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Blink Mini Indoor ip-camera Wit Duo Pack.

Specificaties Blink Mini Indoor ip-camera Wit Duo Pack

Merk

Blink

Fabrikantcode

B07X7CQBJP

Omschrijving van de Blink Mini Indoor ip-camera Wit Duo Pack

Beveilig je huis in full hd met het Blink Mini Indoor ip-camera Wit Duo Pack. Met deze camera's ben je verzekerd van scherpe beelden, zodat je duidelijk kunt zien wie er in beeld is. Of je nu thuis bent of onderweg, via de handige Blink app kun je de hele dag door zien en horen wat er binnen gebeurt. Zo kun je bijvoorbeeld je geliefde hond in de gaten houden terwijl jij op pad bent. Een van de handige functies van deze ip-camera's is dat je automatisch een melding krijgt wanneer de camera beweging detecteert. Dit betekent dat je niet constant naar de camera hoeft te turen, maar gewoon een melding op je smartphone ontvangt. En zelfs in het donker hoef je je geen zorgen te maken, dankzij de ingebouwde infraroodverlichting kun je nog steeds goed zien wat er gebeurt. Het Blink Mini Indoor ip-camera Wit Duo Pack werkt alleen bedraad, dus zorg ervoor dat er een stopcontact in de buurt is. Gelukkig wordt er een handige 2 meter lange kabel meegeleverd, zodat je genoeg bewegingsruimte hebt bij het plaatsen van de camera. En het beste is nog wel dat je de beelden kunt opslaan en ze op elk gewenst moment kunt bekijken via de app. Dit kan al voor slechts € 10,- euro per maand. Met het Blink Mini Indoor ip-camera Wit Duo Pack ben je altijd verzekerd van een veilig en goed beveiligd huis!

Pluspunten
  • Dankzij de full hd resolutie is het beeld scherper dan bij vergelijkbare camera's. Met de ingebouwde microfoon kun je horen wat er op afstand gebeurt. Via de luidsprekers kun je op afstand met personen of dieren in je huis praten.

Minpunten
  • Voor het opslaan van beelden is een abonnement van € 10,- per maand nodig. Er is een sterke internetverbinding nodig op de locatie waar de camera staat of hangt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Blink Mini Indoor ip-camera Wit Duo Pack

Om te bekijken of je de Blink Mini Indoor ip-camera Wit Duo Pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Blink Mini Indoor ip-camera Wit Duo Pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.