1. black friday
  2. Blink Mini Indoor ip-camera Zwart

Blink Mini Indoor ip-camera Zwart Black Friday deal

5/5

Blink Mini Indoor ip-camera Zwart nodig? Check snel of je deze Blink Mini Indoor ip-camera Zwart voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Blink Mini Indoor ip-camera Zwart.

Specificaties Blink Mini Indoor ip-camera Zwart

Merk

Blink

Fabrikantcode

B09N6W3QLN

Omschrijving van de Blink Mini Indoor ip-camera Zwart

Beveilig je huis in full hd met de onopvallende Blink Mini Indoor ip-camera Zwart. Met deze camera ben je verzekerd van scherpe beelden, zodat je duidelijk kunt zien wie er in beeld is. Je kunt de hele dag via de Blink app zien en horen wat er zich binnen afspeelt. Zo kun je zelfs wanneer je niet thuis bent, je hond in de gaten houden. Daarnaast ontvang je automatisch meldingen wanneer de camera beweging detecteert, zodat je niet constant op de camera hoeft te letten. Zelfs in het donker biedt de Blink Mini Indoor ip-camera Zwart uitstekend zicht dankzij de ingebouwde infraroodverlichting. Let op: deze camera werkt alleen bedraad, dus zorg ervoor dat er een stopcontact in de buurt is. Gelukkig wordt er een 2 meter lange kabel meegeleverd, zodat je flexibel bent in het plaatsen van de camera. Bovendien kun je de beelden opslaan en ze later bekijken via de app. Voor slechts €3,- per maand heb je toegang tot deze handige functionaliteit.

Pluspunten
  • Vanwege de full hd-resolutie is het beeld scherper dan het beeld van vergelijkbare camera's. Met de ingebouwde microfoon kun je op afstand horen wat er gebeurt. Via de luidsprekers kun je op afstand met mensen of dieren in je huis praten.

Minpunten
  • Voor het opslaan van beelden heb je een maandelijks abonnement van € 3,- nodig. Op de locatie waar de camera staat of hangt, heb je een sterke internetverbinding nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Blink Mini Indoor ip-camera Zwart

Om te bekijken of je de Blink Mini Indoor ip-camera Zwart tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Blink Mini Indoor ip-camera Zwart wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.