1. black friday
  2. Blink Mini Indoor ip-camera Zwart Duo Pack

Blink Mini Indoor ip-camera Zwart Duo Pack Black Friday deal

5/5

Blink Mini Indoor ip-camera Zwart Duo Pack nodig? Check snel of je deze Blink Mini Indoor ip-camera Zwart Duo Pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Blink Mini Indoor ip-camera Zwart Duo Pack.

Specificaties Blink Mini Indoor ip-camera Zwart Duo Pack

Merk

Blink

Fabrikantcode

B09N6RJVZD

Omschrijving van de Blink Mini Indoor ip-camera Zwart Duo Pack

Beveilig je huis met het Blink Mini Indoor ip-camera Zwart Duo Pack en geniet van een full hd beeldkwaliteit. Met deze camera's hoef je je geen zorgen meer te maken over wie er in je huis is. De scherpe beelden zorgen ervoor dat je duidelijk kunt zien wie er in beeld is. Daarnaast kun je via de handige Blink app de hele dag door zien en horen wat er binnen gebeurt. Zelfs wanneer je niet thuis bent, kun je je hond in de gaten houden terwijl je op pad bent. De Blink app stuurt je automatisch een melding wanneer de camera beweging detecteert. Hierdoor hoef je niet constant op de camera te letten en kun je gerust andere dingen doen. Zelfs in het donker kun je nog steeds goed zien wat er gebeurt dankzij de infraroodverlichting. Met een kabellengte van 2 meter werken de Blink Mini camera's alleen bedraad, dus zorg ervoor dat er een stopcontact in de buurt is. Alle beelden kunnen worden opgeslagen en teruggekeken via de app voor slechts € 10,- per maand. Zo kun je altijd de beelden raadplegen en je huis met een gerust hart beveiligen. Met het Blink Mini Indoor ip-camera Zwart Duo Pack haal je een betrouwbare en gebruiksvriendelijke beveiligingsoplossing in huis. Bescherm jezelf, je gezin en je eigendommen met deze geavanceerde camera's.

Pluspunten
  • Dankzij de full hd resolutie is het beeld scherper dan het beeld van vergelijkbare camera's. Met de ingebouwde microfoon hoor je wat er op afstand gebeurt. Via de luidsprekers praat je op afstand met personen of dieren in je huis.

Minpunten
  • Om beelden op te slaan, is er een abonnement van € 10,- per maand vereist. Er moet een stabiele internetverbinding zijn op de locatie waar de camera is geplaatst.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Blink Mini Indoor ip-camera Zwart Duo Pack

Om te bekijken of je de Blink Mini Indoor ip-camera Zwart Duo Pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Blink Mini Indoor ip-camera Zwart Duo Pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.