1. black friday
  2. Blink Outdoor + Floodlight (Black)

Blink Outdoor + Floodlight (Black) Black Friday deal

5/5

Blink Outdoor + Floodlight (Black) nodig? Check snel of je deze Blink Outdoor + Floodlight (Black) voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Blink Outdoor + Floodlight (Black).

Specificaties Blink Outdoor + Floodlight (Black)

Merk

Blink

Fabrikantcode

B094YYXSD9

Omschrijving van de Blink Outdoor + Floodlight (Black)

Met de Blink Outdoor + Floodlight ip camera zorg je voor een nog betere beveiliging van je tuin of oprit. Deze camera neemt op in Full HD, zowel overdag als 's nachts, waardoor je een kristalhelder beeld krijgt van je gemiddelde achtertuin. Bovendien is deze bewakingscamera voorzien van 2 ingebouwde schijnwerpers. Deze schijnwerpers werpen een fel licht op ongewenste bezoekers en zorgen ervoor dat het bewakingsbeeld nog scherper en duidelijker is. Hierdoor kun je nog beter zien wie of wat er is opgemerkt door de ip camera. Met de bijbehorende app ontvang je automatisch een melding wanneer de camera beweging detecteert. Je kunt vervolgens de beelden direct terugkijken in de app en zelfs communiceren met de persoon in je voor- of achtertuin. Daarnaast biedt de app de mogelijkheid om de beelden op te slaan en later terug te bekijken. Dit alles is mogelijk voor slechts € 3,- per maand via de app. Met de Blink Outdoor + Floodlight ip camera ben je dus altijd op de hoogte van wat er zich afspeelt in je tuin en kun je met een gerust hart genieten van je privacy en veiligheid.

Pluspunten
  • Niemand wandelt onopgemerkt je huis of tuin binnen dankzij de ingebouwde schijnwerper. Met de ingebouwde microfoon kun je op afstand horen wat er gebeurt. De camera werkt op een batterij, zodat je deze kunt installeren waar je maar wilt.

Minpunten
  • Voor het opslaan van beelden is een abonnement van € 3,- per maand nodig. Er is een stabiele internetverbinding vereist op de locatie waar de camera is geplaatst.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Blink Outdoor + Floodlight (Black)

Om te bekijken of je de Blink Outdoor + Floodlight (Black) tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Blink Outdoor + Floodlight (Black) wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.