1. black friday
  2. Blink Outdoor + Floodlight (White)

Blink Outdoor + Floodlight (White) Black Friday deal

5/5

Blink Outdoor + Floodlight (White) nodig? Check snel of je deze Blink Outdoor + Floodlight (White) voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Blink Outdoor + Floodlight (White).

Specificaties Blink Outdoor + Floodlight (White)

Merk

Blink

Fabrikantcode

B094YVT2KW

Omschrijving van de Blink Outdoor + Floodlight (White)

Met de Blink Outdoor + Floodlight ip-camera verbeter je de beveiliging van je tuin of oprit. Deze camera neemt dag en nacht op in Full HD-kwaliteit, waardoor je een gedetailleerd beeld krijgt van je gemiddelde achtertuin. Bovendien is deze bewakingscamera uitgerust met twee ingebouwde schijnwerpers. Deze schijnwerpers verlichten een ongewenste bezoeker volledig en zorgen ervoor dat het bewakingsbeeld nog scherper is. Hierdoor kun je nog beter zien wie of wat er is gedetecteerd door de ip-camera. Met behulp van de bijbehorende app ontvang je automatisch meldingen wanneer de camera beweging detecteert. Je kunt de beelden vervolgens bekijken in de app en zelfs communiceren met de persoon in je voortuin of achtertuin. Daarnaast kun je de opgenomen beelden opslaan en ze op elk gewenst moment bekijken via de app, tegen een maandelijkse vergoeding van slechts € 3,-. Met de Blink Outdoor + Floodlight ip-camera ben je altijd op de hoogte van wat er zich afspeelt in en rondom je tuin, en kun je met een gerust hart genieten van je buitenruimte.

Pluspunten
  • Dankzij de geïntegreerde schijnwerper komt niemand onopgemerkt je huis of tuin binnenwandelen. Met de geïntegreerde microfoon kun je op afstand horen wat er gebeurt. De camera werkt op een batterij, zodat je deze kunt plaatsen waar je maar wilt.

Minpunten
  • Voor het opslaan van beelden heb je een abonnement van € 3,- per maand nodig. Je hebt een stabiele internetverbinding nodig op de locatie waar de camera staat of hangt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Blink Outdoor + Floodlight (White)

Om te bekijken of je de Blink Outdoor + Floodlight (White) tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Blink Outdoor + Floodlight (White) wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.