Blink Outdoor ip-camera 3-Pack Black Friday deal

5/5

Blink Outdoor ip-camera 3-Pack nodig? Check snel of je deze Blink Outdoor ip-camera 3-Pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Blink Outdoor ip-camera 3-Pack.

Specificaties Blink Outdoor ip-camera 3-Pack

Merk

Blink

Fabrikantcode

B086DKTYKH

Omschrijving van de Blink Outdoor ip-camera 3-Pack

Beveilig nu het gebied rondom jouw huis met het Blink Outdoor ip-camera 3-Pack. Deze camera's bieden scherpe beelden in full hd-kwaliteit, waardoor je duidelijk kunt zien wie er in beeld is. Via de handige Blink app blijf je de hele dag op de hoogte van wat er zich rondom jouw huis afspeelt. Zodra de camera's beweging detecteren, ontvang je automatisch een melding op je smartphone. Zelfs in het donker blijf je goed op de hoogte van wat er gebeurt, dankzij de ingebouwde infraroodverlichting. Hierdoor worden ook 's nachts heldere beelden vastgelegd. Het beste van alles is dat de Blink Outdoor camera's werken op batterijen die wel tot 2 jaar meegaan. Geen gedoe met kabels of stopcontacten! Wil je de beelden opslaan en later terugkijken? Dat kan door gebruik te maken van de Blink app voor slechts € 10,- per maand. Maar als je de beelden liever intern wilt opslaan, kun je de sync module 2 aanschaffen en deze verbinden met een usb-stick (niet inbegrepen). Met deze opstelling kun je tot wel 40 uur aan full hd clips opslaan. Kies voor ultieme gemoedsrust met het Blink Outdoor ip-camera 3-Pack en bescherm jouw huis en omgeving op efficiënte wijze.

Pluspunten
  • Door de full hd resolutie is het beeld scherper dan het beeld van vergelijkbare camera's. Met de ingebouwde microfoon hoor je op afstand wat er gebeurt. De camera is waterdicht, waardoor je hem ook buiten gebruikt.

Minpunten
  • Voor het opslaan van beelden heb je een maandelijks abonnement van € 10,- nodig. Er is een sterke internetverbinding vereist op de locatie waar de camera zich bevindt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Blink Outdoor ip-camera 3-Pack

Om te bekijken of je de Blink Outdoor ip-camera 3-Pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Blink Outdoor ip-camera 3-Pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals