Blink Outdoor ip-camera 4-Pack Black Friday deal

5/5

Blink Outdoor ip-camera 4-Pack nodig? Check snel of je deze Blink Outdoor ip-camera 4-Pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Blink Outdoor ip-camera 4-Pack.

Specificaties Blink Outdoor ip-camera 4-Pack

Merk

Blink

Fabrikantcode

B086DK9QWH

Omschrijving van de Blink Outdoor ip-camera 4-Pack

Beveilig het gebied rondom je huis in haarscherpe full hd-kwaliteit met het Blink Outdoor ip-camera 4-Pack. Met deze set van vier camera's ben je verzekerd van een uitgebreide dekking van je buitenruimte. De heldere beelden stellen je in staat om duidelijk te zien wie er in beeld is, zodat je altijd op de hoogte bent van wat er gaande is. Bovendien kun je via de handige Blink app de hele dag door horen en zien wat er rondom je huis gebeurt. Dankzij de geavanceerde bewegingssensor van de camera's ontvang je automatisch meldingen op je smartphone zodra er beweging wordt gedetecteerd. Zo kun je direct actie ondernemen wanneer dat nodig is. Zelfs in het donker kun je nog steeds goed zien wat er gebeurt, dankzij de ingebouwde infraroodverlichting. Zo ben je altijd verzekerd van een uitstekend zicht, ongeacht de lichtomstandigheden. Een groot voordeel van de Blink Outdoor camera's is dat ze werken op batterijen die tot wel 2 jaar meegaan. Dit betekent dat je geen gedoe hebt met kabels en dat je de camera's gemakkelijk kunt plaatsen waar je maar wilt. Wil je de beelden opslaan en later terugkijken? Dan kun je ervoor kiezen om dit te doen via de app, voor slechts € 10,- euro per maand. Als alternatief kun je ook gebruik maken van de sync module 2, waarmee je de beelden intern kunt opslaan op een usb-stick (niet meegeleverd). Met een capaciteit van maar lief.

Pluspunten
  • Dankzij de full hd-resolutie is het beeld van deze camera scherper dan het beeld van vergelijkbare camera's. Je kunt op afstand horen wat er gebeurt dankzij de ingebouwde microfoon. Deze camera is waterdicht, dus je kunt hem ook buiten gebruiken.

Minpunten
  • Voor het opslaan van beelden heb je een abonnement van € 10,- euro per maand nodig. Op de locatie waar de camera staat of hangt, heb je een sterke internetverbinding nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Blink Outdoor ip-camera 4-Pack

Om te bekijken of je de Blink Outdoor ip-camera 4-Pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Blink Outdoor ip-camera 4-Pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals