1. black friday
  2. Blink Outdoor ip-camera Duo Pack

Blink Outdoor ip-camera Duo Pack Black Friday deal

5/5

Blink Outdoor ip-camera Duo Pack nodig? Check snel of je deze Blink Outdoor ip-camera Duo Pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Blink Outdoor ip-camera Duo Pack.

Specificaties Blink Outdoor ip-camera Duo Pack

Merk

Blink

Fabrikantcode

B086DK2N5F

Omschrijving van de Blink Outdoor ip-camera Duo Pack

Beveilig je tuin en oprit in haarscherpe Full HD-kwaliteit met het Blink Outdoor ip-camera Duo Pack. Deze slimme camera's leggen alles haarscherp vast, zodat je altijd duidelijk kunt zien wie er in beeld is. Met de handige Blink app ben je de hele dag op de hoogte van wat er rondom je huis gebeurt, waar je ook bent. Ontvang automatische meldingen zodra de camera's beweging detecteren en bekijk de beelden direct op je smartphone. Maar ook in het donker blijft de Blink Outdoor ip-camera helder zien wat er gebeurt, dankzij de ingebouwde infraroodverlichting. Zo ben je dag en nacht verzekerd van een veilige omgeving. Het beste van alles is dat de camera's draadloos werken op batterijen die tot wel 2 jaar meegaan. Zo hoef je je geen zorgen te maken over ingewikkelde installatie of bekabeling. Voor het opslaan en bekijken van de beelden kun je gebruikmaken van de Blink app, waarbij je voor slechts € 10,- per maand toegang hebt tot de cloudopslag. Wil je liever de beelden lokaal opslaan? Gebruik dan de apart verkrijgbare sync module 2 en sluit een USB-stick aan om tot wel 40 uur aan Full HD-clips op te slaan. Met het Blink Outdoor ip-camera Duo Pack ben je altijd verzekerd van hoogwaardige beveiliging voor je tuin en oprit, waar je ook bent.

Pluspunten
  • Dankzij de full hd resolutie is het beeld scherper dan bij vergelijkbare camera's. Met de ingebouwde microfoon kun je op afstand horen wat er gebeurt. De camera is waterdicht, zodat je hem ook buiten kunt gebruiken.

Minpunten
  • Voor het opslaan van beelden is een abonnement van € 10,- per maand vereist. Er is een sterke internetverbinding nodig op de locatie waar de camera zich bevindt of hangt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Blink Outdoor ip-camera Duo Pack

Om te bekijken of je de Blink Outdoor ip-camera Duo Pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Blink Outdoor ip-camera Duo Pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.