1. black friday
  2. Blink Outdoor ip-camera uitbreiding

Blink Outdoor ip-camera uitbreiding Black Friday deal

5/5

Blink Outdoor ip-camera uitbreiding nodig? Check snel of je deze Blink Outdoor ip-camera uitbreiding voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Blink Outdoor ip-camera uitbreiding.

Specificaties Blink Outdoor ip-camera uitbreiding

Merk

Blink

Fabrikantcode

B086DKRWCH

Omschrijving van de Blink Outdoor ip-camera uitbreiding

Beveilig een groter deel rondom je huis in haarscherpe full hd-kwaliteit met de Blink Outdoor ip-camera uitbreiding. Deze camera zorgt ervoor dat je duidelijk kunt zien wie er in beeld is, zelfs op grote afstand. Door deze extra camera te koppelen aan je andere Blink camera's, vergroot je het zicht rondom je huis aanzienlijk. Met de handige Blink app kun je op elk moment van de dag zien en horen wat er bij jou thuis gebeurt. Dankzij de geavanceerde bewegingssensoren krijg je automatisch een melding op je telefoon zodra de camera's beweging detecteren. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er rondom je huis gebeurt, waar je ook bent. Zelfs in het donker biedt de Blink Outdoor camera uitstekend zicht dankzij de ingebouwde infraroodverlichting. Zo kun je met een gerust hart je huis in de gaten houden, zelfs als het buiten pikdonker is. Een ander groot voordeel van de Blink Outdoor camera's is dat ze werken op batterijen die tot wel 2 jaar meegaan. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over het regelmatig vervangen van de batterijen. Daarnaast kun je de beelden eenvoudig opslaan en voor slechts € 3,- per maand bekijken via de handige Blink app. Zo heb je altijd toegang tot de opgenomen beelden en kun je deze op elk gewenst moment terugkijken. Met de Blink Outdoor ip-camera uitbreiding ben je verzekerd van optimale beveiliging en gemoedsrust, waar je ook bent.

Pluspunten
  • Het beeld van vergelijkbare camera's is minder scherp in vergelijking met de full hd resolutie. Met de ingebouwde microfoon hoor je op afstand wat er gebeurt. Je kunt de camera ook buiten gebruiken omdat deze waterdicht is.

Minpunten
  • Om beelden op te slaan heb je een abonnement van € 3,- per maand nodig. Op de locatie waar de camera staat of hangt, heb je een sterke internetverbinding nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Blink Outdoor ip-camera uitbreiding

Om te bekijken of je de Blink Outdoor ip-camera uitbreiding tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Blink Outdoor ip-camera uitbreiding wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.