Blink Video Doorbell Wit Black Friday deal

5/5

Blink Video Doorbell Wit nodig? Check snel of je deze Blink Video Doorbell Wit voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Blink Video Doorbell Wit.

Specificaties Blink Video Doorbell Wit

Merk

Blink

Fabrikantcode

B08SGN8TMC

Omschrijving van de Blink Video Doorbell Wit

Met de Blink Video Doorbell Wit kun je nu in Full HD zien wat er zich voor je deur afspeelt. Deze draadloze deurbel is eenvoudig te installeren en biedt tevens de mogelijkheid om bedraad te werken, zodat je nog steeds het vertrouwde geluid van je oude deurbel kunt horen. Zodra er iemand aanbelt, ontvang je direct een melding op je Blink app. Met behulp van deze app kun je zien wie er voor je deur staat en kun je zelfs met je bezoekers communiceren via je smartphone. De Blink Video Doorbell Wit beschikt ook over bewegingsdetectie, waardoor je al voorafgaand aan het aanbellen meldingen kunt ontvangen. Alle opgenomen beelden worden opgeslagen in de cloud van Blink, zodat je altijd toegang hebt tot de beelden. Voor deze handige cloudopslag betaal je slechts € 3,- per maand. Met de Blink Video Doorbell Wit ben je altijd op de hoogte van wie er voor je deur staat, waar je ook bent.

Pluspunten
  • De ontvanger is batterijgevoed en dus gemakkelijk mee te nemen naar de gewenste locatie. Sluit de bel aan op de bestaande bedrading van je deurbel. Spreek op afstand met je bezoeker dankzij de ingebouwde speaker en microfoon.

Minpunten
  • Om van alle functies van de deurbel gebruik te maken, heb je een cloudabonnement nodig met maandelijkse kosten van € 3,-. Je kunt de deurbel niet uitbreiden met een Chime

    .

    Daarom hoor je hem alleen via de app of je oude deurbel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Blink Video Doorbell Wit

Om te bekijken of je de Blink Video Doorbell Wit tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Blink Video Doorbell Wit wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals