Blink Video Doorbell Wit + Sync Module Black Friday deal

5/5

Blink Video Doorbell Wit + Sync Module nodig? Check snel of je deze Blink Video Doorbell Wit + Sync Module voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Blink Video Doorbell Wit + Sync Module.

Specificaties Blink Video Doorbell Wit + Sync Module

Merk

Blink

Fabrikantcode

B08SG47DLB

Omschrijving van de Blink Video Doorbell Wit + Sync Module

Met de Blink Video Doorbell Wit + Sync Module kun je nu in Full HD zien wat er zich voor jouw deur afspeelt. Deze deurbel kan draadloos worden opgehangen, waardoor de installatie een fluitje van een cent is. Maar maak je geen zorgen, want de deurbel kan ook bedraad worden aangesloten, zodat je nog steeds het vertrouwde geluid van je oude deurbel kunt horen. Met de Blink app ontvang je direct een melding wanneer er iemand aanbelt. Je kunt nu eenvoudig zien wie er voor je deur staat en zelfs met hen praten via je smartphone. De deurbel is uitgerust met bewegingssensoren, waardoor je al van tevoren meldingen ontvangt als er beweging wordt gedetecteerd. Je kunt er ook voor kiezen om de beelden op te slaan in de cloud van Blink voor slechts € 3,- per maand. Maar dat is niet alles! Dankzij de Sync module kun je dezelfde beelden lokaal opslaan, zonder extra kosten. Met de Blink Video Doorbell Wit + Sync Module hoef je je geen zorgen meer te maken over wie er voor je deur staat. Je kunt altijd en overal de beelden bekijken en communiceren met je bezoekers. De installatie is eenvoudig en de mogelijkheden zijn eindeloos. Mis nooit meer een belangrijk moment voor je deur met deze slimme en handige deurbel!

Pluspunten
  • De ontvanger werkt op batterijen en is daarom eenvoudig mee te nemen naar de gewenste locatie. Verbind de bel met de bestaande bedrading van je deurbel. Communiceer op afstand met je bezoeker dankzij de ingebouwde luidspreker en microfoon.

Minpunten
  • Voor het gebruik van alle functies van de deurbel heb je een cloudabonnement nodig met maandelijkse kosten van € 3,-. Het is niet mogelijk om de deurbel uit te breiden met een Chime

    .

    Dus je kunt hem alleen horen via de app of je oude deurbel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Blink Video Doorbell Wit + Sync Module

Om te bekijken of je de Blink Video Doorbell Wit + Sync Module tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Blink Video Doorbell Wit + Sync Module wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals