Blink Video Doorbell Zwart Black Friday deal

5/5

Blink Video Doorbell Zwart nodig? Check snel of je deze Blink Video Doorbell Zwart voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Blink Video Doorbell Zwart.

Specificaties Blink Video Doorbell Zwart

Merk

Blink

Fabrikantcode

B08SG2QTZS

Omschrijving van de Blink Video Doorbell Zwart

Met de Blink Video Doorbell Zwart kun je in Full HD zien wat er allemaal voor je deur gebeurt. Deze draadloze deurbel is eenvoudig te installeren, waardoor je geen gedoe hebt met kabels. Maar maak je geen zorgen, want deze deurbel werkt ook bedraad, zodat je nog steeds het vertrouwde geluid van je oude deurbel kunt horen. Niet alleen ontvang je een melding op je Blink app wanneer er iemand aanbelt, maar je kunt ook via de app zien wie er voor je deur staat en zelfs met ze praten via je smartphone. Handig, toch? Maar dat is nog niet alles! Deze deurbel detecteert ook beweging, waardoor je al van tevoren meldingen kunt ontvangen als er iets aan de hand is. En het beste van alles is dat je de beelden kunt opslaan in de cloud van Blink. Voor slechts € 3,- per maand heb je toegang tot al je opgenomen beelden. Zo kun je altijd en overal terugkijken wat er rondom je huis gebeurt.

Pluspunten
  • De ontvanger functioneert op batterijen en is daarom gemakkelijk mee te nemen naar de gewenste locatie. Verbind de bel met de bestaande bedrading van jouw deurbel. Communiceer op afstand met jouw bezoeker door middel van de ingebouwde luidspreker en microfoon.

Minpunten
  • Om gebruik te kunnen maken van alle functies van de deurbel, heb je een cloudabonnement nodig met maandelijkse kosten van € 3,-. Het is niet mogelijk om de deurbel uit te breiden met een Chime

    .

    Je kunt hem dus alleen via de app en je oude deurbel horen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Blink Video Doorbell Zwart

Om te bekijken of je de Blink Video Doorbell Zwart tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Blink Video Doorbell Zwart wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals