1. black friday
  2. Blink Video Doorbell Zwart + Sync Module

Blink Video Doorbell Zwart + Sync Module Black Friday deal

5/5

Blink Video Doorbell Zwart + Sync Module nodig? Check snel of je deze Blink Video Doorbell Zwart + Sync Module voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Blink Video Doorbell Zwart + Sync Module.

Specificaties Blink Video Doorbell Zwart + Sync Module

Merk

Blink

Fabrikantcode

B08SG4BSRG

Omschrijving van de Blink Video Doorbell Zwart + Sync Module

Ontdek de Blink Video Deurbel Zwart + Sync Module en zie alles wat er zich voor je deur afspeelt in Full HD. Deze draadloze deurbel maakt de installatie eenvoudig en snel. Maar maak je geen zorgen, als je de voorkeur geeft aan een bedrade verbinding, kan de deurbel ook op die manier worden gebruikt, zodat je nog steeds het vertrouwde geluid van je oude deurbel hoort. Met de Blink app ontvang je direct meldingen wanneer er iemand aanbelt. Via de app kun je vervolgens zien wie er voor je deur staat en zelfs met hen communiceren via je smartphone. Maar dat is nog niet alles! Deze slimme deurbel is ook uitgerust met bewegingsdetectie, waardoor je al van tevoren meldingen krijgt wanneer er iemand in de buurt van je deur beweegt. Je kunt de opgenomen beelden opslaan via de cloud van Blink voor slechts € 3,- per maand. Maar wist je dat je met de Sync Module dezelfde beelden ook lokaal kunt opslaan? Dit betekent dat je de volledige controle hebt over je opnames en geen extra maandelijkse kosten hebt. Met de Blink Video Deurbel Zwart + Sync Module ben je altijd op de hoogte van wat er zich voor je deur afspeelt, waar je ook bent.

Pluspunten
  • De ontvanger functioneert op batterijen en kan daarom gemakkelijk naar de gewenste locatie worden meegenomen. Verbind de bel met de bestaande bedrading van je deurbel. Communiceer op afstand met je bezoeker dankzij de ingebouwde speaker en microfoon.

Minpunten
  • Om alle functies van de deurbel te kunnen gebruiken, is een cloudabonnement vereist met maandelijkse kosten van € 3,-. De deurbel kan niet worden uitgebreid met een Chime, dus je kunt hem alleen horen via de app of je oude deurbel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Blink Video Doorbell Zwart + Sync Module

Om te bekijken of je de Blink Video Doorbell Zwart + Sync Module tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Blink Video Doorbell Zwart + Sync Module wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.