1. Blueair Blue 3210 Grijs

Blueair Blue 3210 Grijs Black Friday deal

5/5

Blueair Blue 3210 Grijs nodig? Check snel of je deze Blueair Blue 3210 Grijs voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Blueair Blue 3210 Grijs.

Specificaties Blueair Blue 3210 Grijs

Merk

BlueAir

Fabrikantcode

105702

Omschrijving van de Blueair Blue 3210 Grijs

Met de Blueair Blue 3210 Grijs luchtreiniger is het bedienen van de luchtreiniger een fluitje van een cent dankzij de éénknopsbediening. Je hebt de keuze uit verschillende modi, zoals de automatische modus, de stille nachtmodus, de dagelijkse modus en de boost modus. Deze luchtreiniger is in staat om elke 30 minuten pollen, bacteriën, stof en gassen uit een ruimte tot 40 vierkante meter te filteren met behulp van het geavanceerde HEPASilent filter. Dit filter is speciaal ontworpen om minder geluid te maken dan traditionele HEPA filters, waardoor je kunt genieten van een rustige en schone omgeving. Met behulp van de ingebouwde luchtkwaliteitssensor ben je altijd op de hoogte van de luchtkwaliteit in jouw huis. De 360 graden luchtinlaat zorgt ervoor dat je de luchtreiniger overal in het huis kunt plaatsen voor optimale luchtzuivering. Daarnaast kun je het wasbare voorfilter in 5 verschillende kleuren verkrijgen, zodat je de luchtreiniger gemakkelijk kunt aanpassen aan jouw persoonlijke stijl. Let er wel op dat je de filters moet vervangen zodra het indicatielampje gaat branden, meestal na ongeveer 6 maanden. Met de Blueair Blue 3210 Grijs luchtreiniger creëer je een gezonde en frisse leefomgeving in jouw huis, waar je ook bent.

Pluspunten
  • Deze luchtreiniger is geschikt om allergie- en astmaklachten te verlichten. Met een maximale geluidsniveau van 48 dB is de luchtreiniger geschikt voor gebruik in de slaapkamer. Dankzij de luchtkwaliteitsindicator ben je altijd op de hoogte van de actuele luchtkwaliteit.

Minpunten
  • Om het beste resultaat van de luchtreiniger te behalen, dien je de filters regelmatig te vervangen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Blueair Blue 3210 Grijs

Om te bekijken of je de Blueair Blue 3210 Grijs tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Blueair Blue 3210 Grijs wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals