1. black friday
  2. Blueair Blue 3410 Grijs

Blueair Blue 3410 Grijs Black Friday deal

5/5

Blueair Blue 3410 Grijs nodig? Check snel of je deze Blueair Blue 3410 Grijs voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Blueair Blue 3410 Grijs.

Specificaties Blueair Blue 3410 Grijs

Merk

BlueAir

Fabrikantcode

105703

Omschrijving van de Blueair Blue 3410 Grijs

Met de éénknopsbediening van de Blueair Blue 3410 Grijs kun je moeiteloos deze luchtreiniger bedienen. Je hebt de keuze uit verschillende modi, waaronder de automatische modus, stille nachtmodus, dagelijkse modus en boost modus. Deze krachtige luchtreiniger filtert maar liefst 2 keer per uur de pollen, bacteriën, stof en gassen uit een ruimte tot wel 85 vierkante meter. Dit wordt mogelijk gemaakt door het geavanceerde HEPASilent filter. Wat deze luchtreiniger uniek maakt, is dat het HEPASilent filter minder compact is dan traditionele HEPA filters. Hierdoor produceert de Blue 3410 veel minder geluid dan andere luchtreinigers. Daarnaast beschikt deze slimme luchtreiniger over een handige luchtkwaliteitssensor, zodat je altijd op de hoogte bent van de luchtkwaliteit in je huis. Met de 360 graden luchtinlaat kun je de Blue 3410 overal in huis plaatsen voor optimale luchtzuivering. Het wasbare voorfilter is verkrijgbaar in maar liefst 5 verschillende kleuren, waardoor je de uitstraling van de luchtreiniger eenvoudig kunt aanpassen aan je interieur. Let wel op dat je de filters moet vervangen zodra het indicatielampje gaat branden, dit is meestal na ongeveer 6 maanden intensief gebruik. Met de Blueair Blue 3410 Grijs ben je verzekerd van schone en frisse lucht in huis, voor een gezonder leefklimaat.

Pluspunten
  • De luchtreiniger is geschikt voor grote kamers tot 85 vierkante meter. Dankzij de luchtkwaliteitsindicator ben je altijd op de hoogte van de actuele luchtkwaliteit.

Minpunten
  • Deze luchtreiniger heeft geen kinderbeveiliging om de knop op het apparaat te vergrendelen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Blueair Blue 3410 Grijs

Om te bekijken of je de Blueair Blue 3410 Grijs tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Blueair Blue 3410 Grijs wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.