1. black friday
  2. Blueair HealthProtect 7770i

Blueair HealthProtect 7770i Black Friday deal

5/5

Blueair HealthProtect 7770i nodig? Check snel of je deze Blueair HealthProtect 7770i voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Blueair HealthProtect 7770i.

Specificaties Blueair HealthProtect 7770i

Merk

BlueAir

Fabrikantcode

106124

Omschrijving van de Blueair HealthProtect 7770i

De Blueair HealthProtect 7770i is een revolutionaire luchtreiniger die deel uitmaakt van de meest geavanceerde productlijn van Blueair. Met het unieke HEPASilent Ultra-filter worden mechanische en elektrostatische filtratietechnologieën gecombineerd, waardoor ziektekiemen, stof, pollen, schimmels en nare geuren effectief verwijderd worden uit ruimtes tot wel 146 vierkante meter. Deze luchtreiniger is uitgerust met handige functies zoals de automatische modus en GermShield, waardoor hij zich automatisch aanpast aan de omgeving en ervoor zorgt dat verontreinigingen en ziektekiemen geen enkele kans krijgen. Dankzij de 360 graden luchtuitlaat wordt de schone lucht gelijkmatig verspreid naar alle hoeken van de kamer. Bediening van de HealthProtect 7770i kan eenvoudig via de knoppen bovenop het apparaat, de Blueair app op je smartphone of zelfs via spraakbediening met behulp van Amazon Alexa, Google Home of Tmall Genie. Met de handige Blueair app kun je tevens precies bijhouden hoelang het filter nog meegaat en ontvang je een gedetailleerd verslag van de luchtkwaliteit in je huis. Het indicatielampje geeft aan wanneer het tijd is om de filters te vervangen, meestal na ongeveer 1 jaar. Kies voor de Blueair HealthProtect 7770i en adem gemakkelijk in een schone en gezonde omgeving!

Pluspunten
  • De luchtreiniger is ideaal voor ruime ruimtes tot 146 vierkante meter. Met behulp van het filterindicatielampje weet je precies wanneer je de filters moet vervangen. De luchtreiniger kan op afstand bediend worden via spraakbesturing of een smartphone app.

Minpunten
  • Deze luchtreiniger beschikt niet over kinderbeveiliging die de knoppen van het apparaat vergrendelt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Blueair HealthProtect 7770i

Om te bekijken of je de Blueair HealthProtect 7770i tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Blueair HealthProtect 7770i wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.