Bold Smart Lock SX-33 Black Friday deal

5/5

Bold Smart Lock SX-33 nodig? Check snel of je deze Bold Smart Lock SX-33 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Bold Smart Lock SX-33.

Specificaties Bold Smart Lock SX-33

Merk

Bold

Fabrikantcode

100039

Omschrijving van de Bold Smart Lock SX-33

De Bold Smart Lock SX-33 is een revolutionair deurslot dat een nieuwe dimensie toevoegt aan de beveiliging van je huis. Met dit slimme slot hoef je je nooit meer zorgen te maken over het verliezen van je sleutels of het vergeten ervan. Het enige wat je nodig hebt, is je smartphone. Dit geavanceerde deurslot kan eenvoudig worden geïnstalleerd in de cilinder van je voordeur. Het past op alle cilinders met een binnenmaat van 30 tot 35 millimeter en een buitenmaat van 30 tot 45 millimeter. Zodra het slot is geïnstalleerd, maakt het via bluetooth draadloos verbinding met je smartphone. Met de Bold Smart Lock SX-33 kun je de deur handsfree openen wanneer je met je telefoon in de buurt van de voordeur bent. Je kunt ook simpelweg op een knop drukken om de deur te ontgrendelen. Het enige wat je moet doen, is ervoor zorgen dat je minstens 200 meter van de deur bent geweest voordat deze automatisch ontgrendelt. Zelfs als je je telefoon niet bij je hebt, kun je nog steeds toegang krijgen tot je huis door je persoonlijke pincode in te voeren met behulp van de draaiknop op het slot. De Bold Smart Lock SX-33 is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook zeer duurzaam. Het werkt op batterijen die een levensduur van ongeveer 2 jaar hebben, waardoor je je nooit zorgen hoeft te maken over het regelmatig vervangen van de batterijen. Met dit slimme slot geniet je.

Pluspunten
  • Het slot vervangt jouw huidige cilinder, dus het past op bijna alle deuren. Dankzij geofencing weet het slimme deurslot precies waar jij bent, zodat het opengaat op het moment dat jij op de knop drukt. Als je geen smartphone hebt, kan je het slot eenvoudig openen met jouw eigen pincode.

Minpunten
  • Je moet altijd het slot met de hand dichtdraaien

    .

    Je vergrendelt de deur dus niet automatisch als je dit vergeet. Dit deurslot is geschikt voor cilinders met een binnenmaat van 30 tot 35 mm en een buitenmaat van 30 tot 45 mm

    .

    Let daarom goed op of het deurslot in jouw voordeur past.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Bold Smart Lock SX-33

Om te bekijken of je de Bold Smart Lock SX-33 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Bold Smart Lock SX-33 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals